Zakon OPS

PETER KLEPEC

/ #204 Ne tako!!!

2013-12-21 08:17

Gost 202 zakaj skepsa, saj vendar nekje je treba začeti. Si predstavljate, da bi to rešitev začeli promovirati ugrabljeni mediji. Ker bi se morali tega dejstva mi zavedati (da so mediji ugrabljeni) bi morali na polno širiti preko spleta Zakon OPS in spodbujati druge, da pristopijo. Plamen gori, vsak dan se kdo vpiše, pristopi v koalicijo DOBRIH LJUDI.

Dajmo pospešit mi, ki smo tukaj, da bo vsak dan pristopilo več ljudi. Nekaj morate vedeti, ko uspe Sloveniji postaviti stvari na svoje mesto, bodo sledili našemu zgledu tudi drugi narodi, ker imajo drugje podobne probleme in to je negativna kadrovska selekcija. Posredniška demokracija se je v popolnosti izrodila, saj omogoča uveljavljanje povsem osebnih, parcialnih in sebičnih materialnih interesov. Zato bomo postavili stvari tako, da bo vse več neposrednega odločanja, ko treba za to usposobiti že otroke v šolah in vzpostaviti pozitivno kadrovsko selekcijo na vse nivoje po merilih dejanske stroke, morale in etike - srčne kulture. So ljudje, veliko jih imamo, ki bodo tem pogojem zadostili v odprtih in poštenih kadrovskih postopkih.

Po tem pa ne bo problem delati korake, da bomo uresničevali VIZIJO za Slovenijo do leta 2023 po korakih, kot smo jih začrtali.

Preberite, vzemite si čas. Začnite verjeti, da je možno. Kjer je volja je tudi pot.

http://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/484-vizija-za-slovenijo-2013-2023



Plačilo oglaševanja

To peticijo bomo oglaševali 3000 osebam.

Izvedite več ...