PETICIJA ZA UREDITEV PODROČJA ISKANJA POGREŠANIH OSEB

Stopite v stik z avtorjem peticije

ZAKLJUČEK PETICIJE

2016-06-14 11:42:24

Spoštovani podpisniki peticije!

Obveščam vas, da z današnjim dnem zaključujem virtualno zbiranje podpisov. Peticijo bom poslala Komisiji za peticije v Državnem zboru, Ministrstvu za pravosodje in Ministrstvu za notranje zadeve. Prepričana sem, da nam bo s skupnimi močmi uspelo doseči nujno potrebne spremembe.

Vsakemu posebej iskrena hvala za podpis.

Prijazen pozdrav,

Mojca Žugman                                                                                                                                                                           mojcazugman@gmail.com 


Mojca Žugman, Civilna pobuda Prebujenje-Pravica za vse

OBVESTILO PODPISNIKOM PETICIJE ZA UREDITEV PODROČJA ISKANJA POGREŠANIH OSEB

2016-04-30 09:34:47

Vsakemu posebej iskrena hvala za zaupanje, ki ste ga izkazali s svojim podpisom peticije za ureditev zakonodaje na področju iskanja pogrešanih oseb. 

Peticija je na spletu 10 dni, v tem času smo zbrali 322 podpisov. Vesela sem, da nas je veliko, ki nam ni vseeno in ki smo prepričani, da si zaslužimo človeku dostojno obravnavo. Skrivnostna izginotja mladih fantov ne smejo ostati zavita v meglo floskul, da so pod vplivom alkohola in/ali drog storili samomor. V pobudi Prebujenje-Pravica za vse smo globoko prepričani, da smrti fantov v Mariboru niso bile naključje in storili bomo vse, kar je mogoče, da se primeri raziščejo in da starši pokojnih fantov izvedo resnico.

Zato je prav, da ne utihnemo, da se naš glas sliši. Če razpolagate s kakršnimikoli naslovi, kamor bi bilo peticijo še mogoče poslati, vam bom za nadaljnje širjenje peticije neizmerno hvaležna.

Še enkrat srčna hvala vsem! Mojca Žugman


Mojca Žugman, Civilna pobuda Prebujenje-Pravica za vse



Delite peticijo

Pomagajte tej peticiji, da doseže več podpisov.

Kako promovirati peticijo?

  • Peticijo delite na svojem Facebook zidu in v skupinah, povezanih s temo vaše peticije.
  • Stopite v stik s prijatelji
    1. Napišite sporočilo, v katerem razložite, zakaj ste podpisali to peticijo, saj ljudje pogosteje podpišejo, če razumejo, kako pomembna je tema.
    2. Kopirajte in prilepite spletni naslov peticije v svoje sporočilo.
    3. Pošljite sporočilo tako, da uporabite e-pošto, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram in LinkedIn.