BREZ VINJET PO VIPAVSKI DOLINI

Podpisani, državljani in državjanke Slovenije  zahtevamo od državnih in paradržavnih organov, predvsem Darsa, da nemudoma ukine zahtevo po uporabi vinjet za osebna vozila za  uporabo hitre ceste po Vipavski dolini in  to vse do  dokončne sanacije popolnoma uničenega cestišča  te hitre ceste.

 Obrazlozložitev:  Hitra cesta  skozi Vipavsko dolino je zaradi  sprotnega nevzdrževanja oziroma sploh nevzdrževanja  v takem stanju, da ne omogoča normalne  uporabe te  hitre ceste, katere  gradnjo  so občani tako ali tako že pri sami plačevali in preplačevali!  Ob sočasnem odvzemu statusa     avtoceste  delu te hitre ceste  in popolnoma nestrokovnemu pričetku sanacije te ceste   s strani Darsa , je naš zahtevek utemeljen, saj se sanacija , pri tem tempu ne bo nikoli  končala. Ko se bo (če se bo  sploh kdaj) pa smo se pripravljeni ponovno pogovarjati o statusu te ceste,  do takrat pa naj  se ukine  uporaba vinjet na celotnem kraku  te hitre ceste ,ki je na območju Vipavske doline.  O kakršnemkoli kompromisu se nismo priprravljeni pogovarjati!


Brus Vilko - Vili    Kontaktirajte avtorja peticije


OR

Your email address will not be published on our site. However, the author of the petition will see all the information you provide on this form.

You will receive an email with a link to confirm your signature. Please check your inbox (and spam folder).
Facebook