ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

PROTI

#26

2015-03-10 22:08

Sej je vse kul, do posvojitve otrok.. nemore met froc dveh očetov al pa dveh mam.. si predstavlate, kake psihične probelme bo mel otrok. ko bo v šoli, ko ga bo recmo več al manj vsa šola zajebavala?
Come on!

 


Gost

#27 Re:

2015-03-10 22:09

#22: -  

 Otroci nimajo kaj iskati v neprimernem okolju!

Zakon bo razveljavljen!


Gost

#28

2015-03-10 22:10

1000% za. Za vecjo enakost v druzbi in proti diskriminaciji kogarkoli, vsi smo ljudje.

Gost

#29 Re:

2015-03-10 22:11

#7: -  

Točno tako - vsi na upravne enote podpsiat zahtevo za rerendum!

jurc

#30 Re:

2015-03-10 22:11

#10: miha -  

 Miha najprej si potegn glavo iz riti ;) Ko oš zagledal luč in se malce zavedel pomislil in šele potem govori. Ljudem kot si ti z veseljem rečem bedak!


Gost

#31 Re: Re: Re:

2015-03-10 22:12

#25: - Re: Re:  

 jaz sem gay, pa lahko čist naravno sexam z žensko, razlikujete usmerjenost in spolno privlačnost? 
I guess not! 
Za knjige, ne pa govorit in pisat bedarije.


Gost

#32 Re:

2015-03-10 22:12

#10: miha -  

 :-)


Gost

#33 Re:

2015-03-10 22:13

#26: PROTI -  

 še dobr, da nobenga druzga otroka ne zafrkavajo.. use so ns zafrkaval u šoli: kr si močnejši, suh, visok, nizk, rjavook, Slovenc, maš ločene starše.. tko, da tole je kr neki.. sploh pa je to problem v družbi (ki svoje otroke vzgaja v nestrpnosti in ne v družini kjer ima otrok 2mami ali 2 očeta..

Rus

#34 Re: Re:

2015-03-10 22:13

ti si neprimerno okolje!


Gost

#35 Re:

2015-03-10 22:13

#26: PROTI -  

 Točno tako!


Gost

#36 Re: Re:

2015-03-10 22:14

#30: jurc - Re:  

 takes one to find one


Gost

#37 Re: Re: Re:

2015-03-10 22:15

#25: - Re: Re:  

 Nenaravno je tudi to da preko pritiskanja tipk na tipkovnici komuniciraš z ljudmi, ki jih nikoli nisi in nikoli ne boš videl.


Gost

#38

2015-03-10 22:16

Nujno preberite: 15 posledic sprememb ZZZDR!

  To pa prinaša naslednje posledice in omejevanja človekovih pravic:

1. Legalizacijo posvojitev otrok v homoseksualne skupnosti. 2. Šest brezplačnih oploditev z biomedicinsko pomočjo za lezbične pare na državne stroške (20.000 EUR) 3. S pomočjo nadaljnih ustavnih presoj in zakonodajnih trikov in pravnega aktivizma zanesljiva legalizacija nadomestnega materinstva, kjer bodo istospolni pari na državne stroške najemali revne ženske za rojevanje otrok po naročilu.

4. Ustanavljanje Komisij za LGBT prevzgojo kot je to že uvedla Mestna občina Ljubljana in uvedba obveznih LGBT certifikatov za državljane in podjetja, ki hočejo poslovati z državnimi ustanovami.

5. Uvedba sporne državne ideologije v vrtce, osnovne in srednje šole ter univerze, v kateri bodo promovirane lezbične, homoseksualne, biseksualne in transeksualne »družine«, prepovedana pa bo opredelitev družine kot »skupnost matere, očeta in otrok«.

6. Uvedba posebnih delavnic v šole in priprava novih učbenikov kot npr. Ljubezen je ljubezen.

7. Starši v javnih in zasebnih šolah ne bodo mogli več vzgajati svojih otrok v skladu s svojim prepričanjem. Preberite kaj se je zgodilo na OŠ Bičevje v Ljubljani.

8. Zasebne šole morajo izvajati javno veljaven program, v kolikor hočejo biti financirane. Združena levica je na seji Odbora v Državnem zboru 10. 2.. 2015 javno napovedala, da bodo morale zasebne šole učiti »Teorijo spola«, sicer bodo izgubili financiranje. 9. Javni uslužbenci, ki se ne bodo strinjali z radikalno LGBT ideologijo, bodo odpuščeni. To še posebej velja za matičarje, ki ne bodo poročali homoseksualnih parov, zdravnike in zdravstveno osebje (,ki ne bodo hoteli oplojevati lezbijk), sodnike in socialne delavce (,ki ne bodo hoteli podpisovati odločb o posvojitvi otrok v homoseksualne skupnosti)... 10. Humanitarne in nevladne organizacije, ki v statutih in pri svojem delu ne bodo upoštevale državne LGBT ideologije, bodo izključene iz državnih razpisov in diskriminirane. 11. Kontroverzna vlada Mira Cerarja bo na predlog radikalne levice vsilila sistemsko diskriminacijo vseh javnih uslužbencev, ki se pri svojem delu ne bodo strinjali z LGBT ideologijo. 12. Uvajanje sovražnega govora, ki bo predvideval sodne procese, finančne kazni in zapor za vse, ki se v javnosti ne bodo strinjali z LGBT ideologijo in redefinirano zakonsko zvezo. Sodniki bodo pri tem »spregledali« ustavno pravico do ugovora vesti. 13. Verske skupnosti bodo morale imeti LGBT certifikate, v kolikor bodo hotele kandidirati na javnih razpisih za obnovo kulturne dediščine.

14. Sprejem takšne redefinicije bo neplodnim parom onemogočil posvojitve iz Rusije, Ukrajine in Makedonije. Vse te države bodo v primeru sprejema novele ZZZDR uvrstile Slovenijo na črno listo držav, kamor je prepovedano dajati otroke v posvojitev iz razloga, ker razumejo posvojitve otrok v homoseksualne skupnosti kot grob poseg v pravice otrok.

15. Uveljavitev ZZZDR še naprej omejuje pravice starih staršev. Novi ZZZDR ne predvideva možnosti, da bi stari starši lahko posvojili svoje vnuke, lahko pa jih bodo v primeru smrti staršev socialni centri dali v posvojitev homoseksualnim in lezbičnim parom.


Gost

#39 Re:

2015-03-10 22:16

#26: PROTI -  

 Ne skrbi, taki otroci so v šoli ŽE ZDAJ. Delam kot učiteljica in jih osebno srečujem. To so primeri, ko biološka mama živi s svojo partnerko po tem, ko se je ločila od bivšega partnerja/moža. In obratno, ko oče prizna svojo homoseksualnost in se odseli in potem živi s partnerjem, otrok pa še vedno veliko časa preživi z očetom in seveda njegovim novim partnerjem. Takih otrok ni tako malo. 

Zdaj pa presenečnje: V šoli jih otroci sploh ne zafrkavajo, vsaj ne na srednji šoli, kjer učim jaz. Ne vem, kako je v zgodnejših letih. Srednješolci so danes veliko bolj strpni in tolerantni do drugčanih kot so mnogokrat njihovi lastni starši. Vsaj tako opažam v naši, Osrednjeslovenski regiji. Samo upam lahko, da je tako tudi na podeželju.


Gost

#40 Re: Re:

2015-03-10 22:18

#27: - Re:  

 neprimerno okolje? kaj je neprimerno okolje? kaj pa neprimerno okolje, kjer starši vzgajajo otroke v sovraštvu do drugačnih (druga vera, narodnost, rasa, spolna usmerjenost...), učijo nestrpnosti.. a to je primerno okolje? primerno okolje za otroka je okolje oziroma starš(a), ki ga ma(ta) rad(a), ga vzgaja(ta), skrbi(ta) zanga, ga varuje(ta), uči(ta) solidarnosti in sprejemanje drugačnih ljudi, ljubezni do sočloveka...


Gost

#41 Re: Re:

2015-03-10 22:19

#29: - Re:  

 Kdaj lahko podpišem?


Gost

#42

2015-03-10 22:20

Amnesty international: Otroci, kaj če bi spremenili spol

Nikoli in nikdar ne bom pristal, da bodo v šoli otroke nagovarjlai na tak način! In točno tke posledice bo imel med drugim ta zakon....

 

Vi pa o enkakopravnosti,pa ja malo morgen...


Gost

#43 Re:

2015-03-10 22:21

#13: -  

 Državni svet je dokazal, da ga nepotrebujemo...


Gost

#44 Re:

2015-03-10 22:22

#42: -  

 ok wtf? spreminjanje spola? kaj majo pa transeksualci s tem???? 


Gost

#45

2015-03-10 22:23

Dovolj izpodbijanja svoboscin vsem prebivalcem tega planeta! V 21.stoletju namrec zivimo v modernem in demokraticnem svetu

Gost

#47 Re:

2015-03-10 22:24

#42: -  

 pa kakšno nagovarjanje? uf..


Gost

#48 Re: Re:

2015-03-10 22:26

#44: - Re:  

 

"Ljubezen je ljubezen" naj bi bil "priročnik za učenje in razumevanje človekovih pravic na osnovi spolne identitete ter spolne usmerjenosti" za osnovnošolce. V praksi služi kot načrt delavnic za otroke in mladostnike. Njegova tema naj bi bile človekove pravice, vendar se, ko preberemo njegovo vsebino, izkaeže, da je namenjen prevzgoji otrok v skladu s teorijo spola, ki ne priznava obstoja naravnega ženskega in moškega spola ter propagandi za redefinicijo zakonske zveze in družine. To gradivo je priporočena literatura za poučevanje državljanjske vzgoje!

'Ustvarite sebi lasten spol!'

'Ustvarite sebi lasten spol!' Na začetku priročnika avtorica pravi, da sta moški in ženski spol nekaj, kar ni pogojeno z naravo, ampak kar si izberemo sami. Pravi takole: »Poskusite razmišljati o svojih oblačilih, izgledu in vedenju v zvezi s spolom. In zavestno izbirati. Izbirajte tisto, kar vam godi, kar vam je všeč in zanimivo, raje kot pa tisto, kar se za vaš spol pričakuje oziroma za kar si mislite, da so vaše prvobitne želje. Tako boste ustvarjali sebi lasten, enkraten spol. In svet bo normalnejši« (str. 13). V nadaljevanju avtorica (in aktivisti po šolah!) otrokom govori, da otrok ne potrebuje mame in očeta. Pravi takole: »Tradicionalno, a zmotno prepričanje je, da je poroka, tj. zakonska zveza med moškim in žensko, jamstvo za srečno in harmonično družino. Vlogo staršev zmore dobro izpolnjevati tudi ena sama ali več odraslih oseb, ki so po pripadnosti, intimnosti in skrbi za otroka enakovredni, niso pa biološki starši otroka« (str. 20).

'Jaz sem gej. Jaz sem lezbijka.'

'Jaz sem gej. Jaz sem lezbijka.' Po priročniku "Ljubezen je ljubezen" aktivisti v svojih delavnicah povabijo otroke h glasnemu izgovarjanju različnih pojmov v prvi osebi ednine. Očitno z namenom, da se zabriše meja med spoloma in da bi otroci sprejeli homoseksualne in vse druge oblike spolnih praks kot nekaj dobrega. Takole piše: »Identiteto, vezano na spol, izražamo s stavkom: jaz sem 'to in to'. Za hec lahko poskusite glasno ali pred ogledalom: 'Jaz sem lezbijka.' 'Jaz sem gej.' 'Jaz sem ženska.' 'Jaz sem moški.' 'Jaz nisem niti moški niti ženska'« (str. 23). Da bi bila mera zvrhana, sledi še dvoumno priporočilo. Avtorica pravi: "Pomembno je, da si ne poskušate za vsako ceno predstavljati, kako je biti lezbijka/gej, če slučajno niste, recimo tako, da si v mislih predstavljate, da ste v ljubezenskem ali spolnem odnosu s svojo najboljšo prijateljico ali prijateljem" (str. 23).

Težko si predstavljamo, da bi si otrok ali najstnik kar tako sam sebe zamislil v spolnem odnosu s svojim najboljšim prijateljem. Če pa mu je takšna misel vsiljena, besedica "ne" njegovi domišljiji seveda ne bo zaprla poti. Učinek bo ravno nasproten in avtorica priročnika se tega gotovo dobro zaveda.

'Spol in spolno usmerjenost si vsak opredeli in spremeni sam'

V nadaljevanju aktivisti Amnesty international še stopnjujejo svoje radikalne poglede, saj trdijo, da ima človek pravico, da si sam izbere spol oz. ima pravico tudi do nespola oz. do spolne neopredelitve: »Zapomnimo si, da je spol nekaj, kar moramo imeti pravico ter možnost ustvarjati sami in ne po nareku naših genitalij, ki naj bi silile človeka biti ženska ali biti moški!« (str. 26). »Podobno kot spol ni vnaprej določeno ali samoumevno dejstvo ob rojstvu in ga moramo imeti pravico opredeliti sami ali ga spremeniti, velja isto za spolno usmerjenost« (str. 29).

Novačenje aktivistov

Na koncu priročnik Amnesty International Slovenija učence in dijake seznani s homoseksualnimi organizacijami v Sloveniji ter jih poziva, naj se vanje vključijo in postanejo homoseksualni aktivisti (str. 41 do 45). Amnesty International in druge aktivistične organizacije v slovenskih šolah so izvajali ta program med učenci in dijaki brez vednosti in dovoljenja staršev. Pri tem sporne vsebine skušajo skriti pod naslov "človekove pravice" ali pa celo "motnje hranjenja", kot si je to privoščilo Društvo ženska svetovalnica npr. na Osnovni šoli Bičevje v Ljubljani. Otroci v najbolj občutljivem obdobju odraščanja (med 12. in 16. letom) v okviru šolskega pouka srečujejo z agresivno teorijo spola povezano z radikalnim homoseksualnim aktivizmom in prevzgojo na področju spolne identitete.

Izvajanje tega programa se je po šolah izvajalo brez soglasja ali celo vednosti staršev. Sporni učbenik Ljubezen je ljubezen si lahko v celoti preberite tukaj.


Gost

#49

2015-03-10 22:27

Za boljši svet.

Gost

#50

2015-03-10 22:28

 

 

Sodoma: Oglejte si prepovedan film v slovenskem prevodu!

Iz Kanade prihajajo novice o omejevanju svobode izražanja, ki jo izvajajo radikalni homoseksualni aktivisti. Nedavno so na letališču v Torontu tamkajšnje policijske oblasti zaplenile ruski film Sodoma, ki opisuje množično kršenje človekovih pravic in svobode v imenu t.i. homoseksualne radikalne agende.

Kanada se ima za državo, kjer naj bi bila svoboda govora in kritike najvišja vrednota...

Oglejte si film, ki so ga "liberalne" kanadske oblasti prepovedale.