ZA ZVIŠANJE CENZUSA PRI SUBVENCIONIRANJU OSNOVNOŠOLSKEGA KOSILA

ZA ZVIŠANJE CENZUSA PRI SUBVENCIONIRANJU OSNOVNOŠOLSKEGA KOSILA / Obvestila / Vse o NOVELI ZUPJS- od blizu / Komentarji


Gost

#1

2015-08-05 21:10

Gorazd Marinček: trdim, da pot ni in ne sme biti končana. Po zadnjem poročilu vlade o 6 mesečni realizaciji davčnih prilivov predloženem v DZ konec julija je očitno, da bo možno ob jesenskem rebalansu proračuna za leto 2015!!!! razdeliti okoli 100 milijonov višjih prilivov v proračun zaradi višje gospodarske rasti. Zato je potrebno akcijo za 100% subvencijo za prve 3 razrede in za čimprejšnjo uveljavitev ( če ne s 1.9. pa s 1. 10. ) sprožiti takoj po koncu poslanskih počitnic, to je 17. avgusta.


Gost

#2

2015-08-07 14:46

Socialna država Slovenija ne obstaja! Kljub zapisu v ustao! Nikoli o njej ni bilo jasne razprave in opredelitve, kaj to sploh je! V socialni državi ne more biti lačnih , brezdomnih otrok, ne more biti bolnikov in invalidov, ki si ne morejo privoščiti dostojnega življenja, ne more zadostovati za preživetje manj kot 300 EUR, če vemo, da je prag revščine mnogo višje, ne more biti socialnih kreditov,...
V Sloveniji so si eni zagotovili lagodno, uživaško-zdraharsko življenje, vse začinjeno s politikantskimi igricami, uničili pa standard večine državljanov, ki so odvisni le od svojega dela! To falango jaz imenujem koalicija SDSDS, ki ne pozna odgovornosti in je tudi nikoli ne bo doletela, ker imajo že ves čas v rokah vse vzvode oblaasti, z mediji vred!