Dr. Vekoslav Šekoranja ni primeren za delo ginekologa

Stopite v stik z avtorjem peticije

Ta tema pogovorov je bila samodejno ustvarjena iz peticije Dr. Vekoslav Šekoranja ni primeren za delo ginekologa.

povžek

#1 Tak, kot bolševistična politika

2012-10-03 13:47

O, to ni dr, to je šintar! Ženo je leta 91 zastrupil (pa še drugi dve), še dobro, da sem zahteval Krkino zdravilo, ki sem ga poznal, sicer bi šla na stalni naslov. Dogodka nihče ni hotel objaviti, le v Slovencu par vrstic. Če bi blo to danes (žalostno, da taki še delajo), bi ga tožil.
iva iva

#2

2012-10-03 19:36

Za dr. Šekoranjo sem slišala še v mlajših letih od sodelavk, zdaj pa izkušnje hčerke Klavdije,,,, sigurno vem, da je ta g. zelo grob in si ne zasluži, da še naprej dela in ponižuje ženski spol. Mnenje, dovolj bolečin je že povzročil, naj se končno dostrani.
Ivana
ella ella

#3

2012-10-03 22:07

dr.Šekoranja je bil pri vseh treh mojih porodih in nisem imela nobeno slabo izkušnjo z njim.
optimistka

#4 Re:

2012-10-03 22:08

#3: ella ella -

verjetno ste ena redkih.......hvala bog!!!

M etka

#5 Žalostno, a resnično...

2012-10-03 22:53

Leta 2010 sem ob sprejemu v porodnišnico naletela ravno na njega dr. Šekoranjo-srečnica;(. Ker sem za sabo imela zelo slabo izkušnjo in sem morala celo nosečnost preležati, zaradi grozečega prehitrega poroda(v 4.mesecu sem imela hudo prometno, potreben je bil tudi operativni poseg),so se skoraj vsi ginekologi posvetili veliko moji nosečnosti. No, da ne omenjam pregleda, ki mi ga je opravil dr. Šekoranja pred sprejemom. Njegov komentar pred pregledom (ko je pregledal moje papirje), "sej ste dal že dost čez boste pa še tale pregled". čutila sem ga do grla, črhnila niti besede, samo molila, da bo vse čim prej za mano. Verjamite, da sem prestala tisto leto veliko pregledov in vse sorte, pa tega res ne privoščim nobeni nosečnosti, in sicer predvsem kar je sledilo potem. Po pregledu se je vsedel zraven mene in me začel provocirati, zakaj nisem šla delat splava, kakšen da bo otrok ves iznekažen itd.(to je šel govort meni, ki sem prišla z namenom,da rodim-halooo???) Zaprlo mi je sapo, saj nisem morala verjeti, kaj mi pripoveduje. Vsa zaskrbljena, se mu povedala, da tudi v lj, ko sem bila na pregledu so potrdili, naj bi bilo s plodom vse vredu. Mojim besedam se je samo nasmehnil in do dal:"upam, da ste vsaj dobr zavarovani, da boste dobr pokasiral". Moj odgovor je bil" niti ne". Moram povdarit, da dr. zelo pazi, da ko take stvari dela, da je sam s pacientko, saj je tako krit(ali pa reče"ah, so občutljive ali pa jo dajojo hormoni"). V glavnem, ko sem zapustila sobo in so me priklopili na ctg sem planila v jok. Priletela je sestra in celo glavna dr. Gradeckijeva, kateri sem na lep način povedala kaj je bilo. Dosegla sem le to, da me naprej ni pregledoval Šekoranja.

Konec je bil na srečo srečen, saj sem naslednji dan rodila zdravo punčko-naš čudež, ki je danes stara že 2 leti in je prava zelo razigrana deklica. Tako je to, vsi vse vejo, pa nobeden nič ne ukrepa, tako je pri nas. Eni imajo pač dobro varovan svoj "pedigre" in lahko delajo kar se jim zahoče.

Kapo dol ženskam, ki so imele toliko poguma, da so svojo slabo izkušnjo dale v medije!!!

optimistka

#6 Re: Žalostno, a resnično...

2012-10-03 23:08

#5: M etka - Žalostno, a resnično...

metka, prosim da me kontaktirate......k22p11@gmail.com

novomescanka

#7

2012-10-04 12:40

zalostno res...js mam tud zelo slabo izkusnjo z njim...tko da od takrt naprej zahtevam vedno kogarkoli drugega razen njega...kreten!!!!

Gost

#8 Re:

2012-10-04 20:03

#3: ella ella -

si mela res srečo!


Gost

#9 Re:

2012-10-04 20:15

#7: novomescanka -

novomeščanka, lahko me kotaktirate na k22p11@gmail.com

dani

#10

2012-10-04 21:24

z enim stavkom vse povem.... če grem še enkrat rodit in mam popadke že proti koncu, na vratih pa vidim, da je g. Šekoranja dežuren ziher do LJ zdržim al pa sama rodim... tako veterinar ne dela z živalmi kakor on dela z ženskami.....
MaEr

#11

2012-10-04 22:51

zelo grozne izkusnje s tim zdravnkom pri prvem porodu ,zaradi zapoznele reakcije zdravnika in njegove nehumanosti se je dozivetje poroda spremenilo u nocno moro ki mi je pustila psihicne in fizicne brazgotine !!!!!!

Gost

#12 Re:

2012-10-04 23:24

#11: MaEr -

pozdravček

klavdija iz preverjenega tukaj..me lahko kontaktirate prosim....k22p11@gmail.com

z oddajo se ni zadeva zaklučila, zato bi rada stopila v stik z vami, ki imate grozne iskušnje..... nas je že kar nekaj in bi rade stopile skupaj !!!!


Gost

#13 Re:

2012-10-04 23:25

#10: dani -

pozdravček

klavdija iz preverjenega tukaj..me lahko kontaktirate prosim....k22p11@gmail.com

z oddajo se ni zadeva zaklučila, zato bi rada stopila v stik z vami, ki imate grozne iskušnje..... nas je že kar nekaj in bi rade stopile skupaj !!!!

To objavo je odstranil pisec objave sam (Show details)

2012-10-04 23:26


jezna

#15

2012-10-04 23:40

Bemti če me še kdaj tale orangutan pogleda ga tožim!!! Bolelo tako da sem jokat začela, prišla ker je voda odtekala, on me poniževal zakaj se hlincam da kaj bi rada, da ni psihiater! Klinc ga gleda! Upam da leti!
bettti

#16 16

2012-10-08 09:27

zaradi "strokovnosti" g. Šekoranje (naziva dr. si vsekakor ne zasluži, prej kakšen mesar kakor on), sem rabila 5 let, da sem se sploh odločila za drugega otroka... in ko me je mož peljal s popadki v porodnišnico, sem samo komentirala: RAJE RODIM V BRŠLJINU V AVTU, KAKOR V KANDIJI V PORODNIŠNICI. Rodila sem v Posojni, kjer so mi porod in obdobje po porodu naredili za najlepšo in najčudovitejšo izkušnjo v mojem življenju. Mislim, da sem povedala dovolj.

Gost

#17 Re:

2012-10-08 22:53

#7: novomescanka -

Pozdravljeni, lepo prosim, da me kontaktirate na  mail: k22p11@gmail.com

klavdija iz preverjenega


Gost

#18 Re:

2012-10-10 15:04

#15: jezna -

pozdravček

me lahko kontaktirate na k22p11gmail.com

klavdija

Simbi

#19

2012-10-12 22:47

Moja izkušnja s porodom je SUPER! In to čisto klasično. Nimam izkušnje, a sem prepričana, da moje kolegice mamice, tega ne bi pisale, če ne bi bilo drobca resnice na tem. Dekleta, tako se dela. Reče se NE! In zato moja polna podpora! Fantje, to niso fantazije, to je realnost! Love:)

Gost

#20 še dobro da obstajajo tudi drugi dr

2012-10-14 12:11

Moja izkušnja z dr.Šekoranjo je katastrofalna.Bil je pri mojem prvem porodu,ki se je zahvaljujoč Ljjubljanskim dr potem dokaj srečno razpletel,čeprav posledice čutimo že 13 let.Moj porod se je začel prezgodaj dober mesec dni pred predvidenim.Ko mi je voda že odtekala so me poslali še na interno,češ da je malo čudno,da je otrok kar velik in da moram na kontrolo sladkorja.Ponoči mi je začela odtekati voda,kar sem povedala nočni sestri,vendar je le ta odgovorila,da to ni nič in naj grem spat.Kljub temu,da sem to ponovila tudi zjutraj pri viziti,me niso vzeli resno on peš sem šla iz porodnišnice na interno,kjer sem presedela celo dopoldne.Šele naslednji dan so se zganili in me priklopili na infuzijo,vendar ko me je tiščalo na wc so me lepo odklopili in sem lahko prosto po prešernu hodila po bolnici.Pregledal me ni nihče.Dr.Šekoranja je bil vse dni kot nalašč dežuren.Prišel je petek,ko so rekli,da ne smem več iz postelje in šele v soboto so se odločili,da me pregledajo.Po pregledu je dr rekel da bo treba v porodno in to hitro.V porodni sem bila ves čas sama.Ker porod ni potekal kot bi moral (otrok se ni spuščal,zagozdil se je z rameni,popkovina 2x tesno ovita okoli vratu) so uporabili klešče in vakuum.Otrok ni zajokal,povedali mi niso niti katerega spola je.Kmalu sta k meni prišla mama in oče - v porodno(Vsega kaj se je dogajalo se ne spomnim).Povedala sta mi,da imam sina,ampak da ga peljejo z reševalci v Lj.Čakali so helihopter ali reševalno vozilo.Sin ob rojstvu ni dihal.Kasneje se je izkazalo da so mu z vakuumom poškodovali glavico.Bil je 6 mesecev v Lj na dializi.Po 6 mesecih je prvič prišel domov.Posledice malomarnega obnašanja čutimo še danes.otrok je s posebnimi potrebami,bil je na dializi,sedaj je 2 leti po transplantaciji.Vendar so še druge stvari,ki zaradi odločitve carski rez ne bi bile izrazite.Mene so odpustili po 4 dneh,v Lj so se zgrozili,da kaj sploh delam doma.Kasneje sem izvedela,da bi lahko oba z otrokom umrla.Poleg vsega naštetega,pa je bil dr grob,da ne govorim o njegovih besedah kako naj malo potrpim in da gre vendar za mojega otroka. No sedaj trpiva jaz in otrok že 13 let,pa čeprav ne bi bilo potrebno.
mavrica

#21 Re: še dobro da obstajajo tudi drugi dr

2012-11-07 14:10

#20: - še dobro da obstajajo tudi drugi dr

Zato sem bila jaz trdno odločena da rodim v Lj in sem. Z medenično vstavo, z vlekom ven, naravno, v NM so takoj rekli da bi delali carski rez. Oba z malim sva v redu, in res vsaka čast zdravnikom v LJ, ki so opazili premike že dan prej, čeprav sicer znakov da se bo porod začel ni bilo nobenih (10dni pred PDP) da so me zadržali saj sem rodila v 25min. V tem času niti od doma v NM ne bi pršla! Pa tudi povedali so da za njih medenična vstava ni nobena redkost, ker imajo po3 primere na dan in IZKUŠNJE z 20-30 porodi na dan. Okol mene je bilo cel čas prisotnih vsaj 5 ljudi in čeprav je mož cel porod zamudil, sem se počutila varno. Vedela sem da so vsi specialisti v bližini, tudi če bi bi bilo z mano ali otrokom kaj narobe ne bi rabila čakat "prevoza v Lj" ker sva oba že tam in naju niso rabli ločevat in tudi dojenje je steklo. In verjemte mi, je že res da je LJ bolj sistematična in rutinska, ampak vsaj zagotovljeno je da se držijo vseh predpisal, enkrat te ne bodo razgalili z razkrečenimi nogami obrnjeno direkt na hodnik, pri odprtih vratih, tam pa gruča obiskovalcev. Tako da js, LJ, toplo priporočam, vsaki ki jo poznam! Zavedajte se, da je zdravstveni sistem pri nas precej centraliziran in najboljše od najboljšega je žal v LJ, tudi denarja se največ steče tja. Zakaj je tako, je pa drug problem! Se opravičujem da sem malo off topic.


Gost

#22

2012-11-08 10:17

Jaz pa imam tako izkušnjo z njim.Bila sem noseča 5 tednov ko so se začele take slabosti,da sem kar sama šla v porodnišnico in sem bila na infuziji dva tedna.Ko sem bila sprejeta,je prišel dr.Šekoranja in mi rekel kaj izvajam,da mi ne more biti tako slabo,da sem kar v bolnici.
Sem pa slišala kako je grob.Prijateljica je šla rodit in jo je v porodni nakuril,ko je bila tako utrujena da ni mogla več potiskat,da ko je noge narazen držala je bilo pa fajn,zdej pa naj utihne in trpi.
uglavnem,brez besed
Kriskros

#23 Re:

2013-05-23 07:05

Dr. Vekoslav Šekoranja je bil pri obeh mojih porodih in sem imela zelo pozitivno izkusnjo z njim. Vse pohvale, je odlicen dr.