Nakradeni denar nazaj iz davcnih oaz

Nakradeni denar nazaj iz davcnih oaz / Obvestila / Podpisanih nas je šele 239 / Komentarji


Gost

#1

2013-11-01 11:09

Delim vas trud in vas pozdravljam.
Vojka R.Celesnik

Gost

#2

2013-11-01 16:49

Podpisujem peticijo,da se iz vseh davčnih oaz in tujih bank vrne NAŠ DENAR in napolni proračunsko luknjo!!! Takoj, da prej ne umremo od lakote!!!

Gost

#3

2013-11-02 11:23

Prehitro uvajanje kapitalizma, nekateri so ga poimenovali tranzicijski, s čimer so hoteli vsaj malo ublažiti plenjenje in ropanje "družbenega premoženja", ki so ga takorekoč ustvarili delovni ljudje in občani z različnimi oblikami doprinosov....No ta tranzicijski kapitalizem je umetno pretvoril kapital, največ v zasebni, po drugi strani pa tudi državni v doloćeno obliko "zasebnega vodenja" s pomočjo prijateljev, znancev in virov iz vrha....ljudje pač ne vemo, kaj se v resnici odogaja, samo občutimo z zmanjševanjem standarda in pravic....vse se nekam kanalizira in ne vemo kam in kako....Ti občutki jemanja in vsakodnevnega psihiranja in mobinga po sredstvih obveščanja, niso prijetni in noso zdravi, zato se je mladna že zdavnaj odpovedala skrbi in odgovornosti, še slabše vzgojnoizobraževalne institucije, ki jih država ukinja zgubljajo svojo intelektualno moč......posledice v družbi (brezpravni se kažejo na mnogih ravneh odnosov.......Ni prav in premalo časa je minilo, da so plače in dobički nekaterih posametznikov in institucij, ki samo uravnavajo tokove in nič ne ustvarjajo, presegajo okvire zmožnosti države, posledic pa se ne odpravlja.Titi, ki bi morali skrebeti za blaginjo, ne iščejo vzrokov ampak se ukvarjajo s posledicami. Tako poslanci, kot odgovorne osebe v ZS in JS so si izborili privilegije v denarju, odpravninah in bonitetah, na račun ljudi, delavskega razreda, ki postajajo vse bolj brezpravni......in takšno stanje naj bi definiralo evropsko državo. Nisem za zmanjšanje plač, temveč za uvedbo nove oblike demokratičnega odločanja, kjer bi bila postavljena strožja pravla ravnanj in uveljavljanja etičnih standardov, ne pa minimalca, to se lahko naredi, vendar se bodo uveljavile druge bonitete in privilegiji....Spremenit je treba način izvajanja demokracije.!

Gost

#4

2013-12-16 11:45

Poslano naprej.....

Gost

#5

2014-08-15 20:01

Ali smo res vsi že čisto zadrogirani ali kaj, da se z vsem že kar strinjamo- pobuda ki bi morala dobit v dveh dnevih 500 tisoč podpisov je obstala pri št. 715 saj to se je za zamislit kje in s kom sploh živimo, saj to so vendar ukradeni naši žulji in spravljeni na varno !

Gost

#6 Re:

2014-08-15 20:14

#2: -  

 podpišem peticijo,da se iz vseh davčnih oaz in tujih bank vrne naš denar in napolni proračunsko luknjo iz katere so pokradli lopovi ..da nam saj omogoći spodobno življenje in olajša to krizo katero so nam sami naložili in našimi otrokoma ..Tomažin Ana..