Peticija za znižanje plače parlamentarcev na minimalno plačo


Gost

/ #66

2013-09-18 22:55

Ja stirnjam se popolnoma, da se parlamentarcem zniža plače na minimalno saj nam oni višajo vsakdanje življenske potrebe(kruh,mleko,...).
Najbolj me je zmotilo, ko sem po dnevniku SLO1 nacijonalke poslušal komentar nekega parlamentarca,ki je pri vprašanju novinarja;Kaj mislite o tem znižanju se vam zdi primerno?Odgovor: NE ni primerno to znižanje plač je nujno v javnem sektorju.(to je bilo na začetku nižanja javnih plač - prvo nižanje).Novinar ga je vprašal koliko se bo vam znižala plača; odgovor je bil 100€. Saj vsi vemo da prvo znižanje je bilo za 10%, že s to izjavo je lagal in taka oseba, ki laže in ali ne ve, da so njihove plače objavljene na spletu nima sploh kaj delat v našem vodstvu, oziroma da nam postavlja pogoje in cene!!!!Res ne spominjam se imena poslanca ampak dve leti nazaj je imel 4500€ plače , ker sem osebno previril po spletu.

Vam dam samo primer, moja žena dela v javnem sektorju in v dveh rukih znižanja so ji pobrali 150€ iz 1000€ je padla na 850€ in sindikati, ki so se tolko borili !!! Mah tako je treba nardit minimalko vsem poslancem.Tistemu, ki naredi nekaj dobrega za državo in za ljudstvo, dobi v nagrado še njegovo bivšo plačo. Če bi bilo tako bi se vselej nehali skilicovati drug na drugega in tisti, ki so res zainteresirani za nas prebivalce REPUBLIKE SLOVENIJE in ne samo za polnjenje njihovih žepnih interesov.  Polni denarja bi bili tisti z našimi istimi mnenji, drugi pa bi imeli ševedno MINIMALNO PLAČO - TO KAR SI VSI POSLANCI DANDANES ZASLUŽIJO IN NIČ VEČ!!!!!!!