Peticija za znižanje plače parlamentarcev na minimalno plačo


Gost

/ #250

2013-09-19 13:48

Že leta in leta opazujemo kako se veliki podjetniki in politiki v državi igrajo z našim denarjem, prav tako kot otroci v vrtcu, v peskovniku če smo bolj točni. Kregajo se preko nesmislov, naredijo ne nič. Pamet so založili nekje na poti. Ma prav nič pametnega ni bilo iz njih odkar so bili izglasovani za v parlament.
Saj razumem če so samo lutke in v ozadju se dogaja marskiaj, ampak mi teh lutk trenutno in nasplošno res ne rabimo, ne rabimo teh bebcev da nas predstavljajo, ker nas tako ali tako ne.
Moje mnenje je da bi ta ukrep morali izvest že po prvem letu "negativnega poslovanja"... ampak saj menda že vsi vemo, da kriza je bila prikrito umetno povzročena z namenom nam odvzet še tisto malo pravic ki imamo kot suvereni državljani republike Slovenije, in še zategovat pasove do onemoglosti, da to je bil njihov namen in to jim tudi uspeva, zakaj? Zato ker pustimo da nam take lutke vladajo in krojijo vsodo, zato ker smo njihovi podrejeni, zato ker smo jim nekoč dali moč. Zdrava kmečka logika nam diktira, da so to kot škodljiva bolezen za državo, ki jo je potrebno čimprej pozdraviti, če ne želimo izgubiti pacienta.