Peticija za znižanje plače parlamentarcev na minimalno plačo


Gost

/ #212

2013-11-11 19:30

Pozdravljen Rok ! Z veseljem vidim,da se še naprej ukvarjaš z tem. Na kratko moje mnenje.
Ljudje danes nimajo ne časa ne volje ker mislijo,da so nemočni in da nemorejo spremeniti ničesar. Podpise bi šel prej zbirat z kakim notarjem ! Tam kjer ljudje neki razumejo in kjer so nezadovolni ! Morda neumno a morda bi morali zbrati malo denarja za kako lušno študentko ,da bi pritegnila pozornost. Po šolah kjer so polnoletni študenti bi bila udeležba sigurno zelo visoka !
Med odmorom ali ko so na cigareti ali na malci pristopiš in se začne akcija. Morda z kakimi profesorji - razredniki. Potrebno je it do vseh ki so nezadovolni z vlado. Sindikati razna združenja kjer so nezadovolni. V takem primeru bi se na samih sestankih dalo pridobit veliko število podpisov. Potrebno je pazit da se ne delajo napačni koraki ! Ljudje se bodo naveličali tudi podpisovat zato je to potrebno dobro izkoristit !
Pa brez protestov ker ljudje,več truda kakor vložijo večja so pričakovanja in če teh ni vržejo puško v koruzo. Morda ne samo v sloveniji ampak tudi v tujini pokazat kako slovenski politiki kršijo zakone zlorablajo položaj in podobno... Želel bi priti v kontakt z tabo. Si do volje za debatirat preko Gmaila ali kaj podobnega ?