Vrnite Šavlijevim otroke!

NE družinskemu zakoniku

/ #248 Re: Re:

2013-12-29 12:36

#247: gost - Re:

Gospod Gost!

A nimate pri vas zaposlenega nobenega lektorja? Takoimenovane strokovne službe naj bi obvladale slovenščino, če želijo delat v Sloveniji. In slovenski pravopis velja tudi na Gorenjskem! Tvoje besede "in ne popljuva takoj strokovno službo...." izdajajo zelo očitno dejstvo, da mora biti njihov avtor nadvse pomanjklivo izobražen! Vsak, ki je končal osnovno šolo, bi namreč moral vedeti, da se reče kvečjemu "in ne popljuva takoj strokovne službe..."

Čeprav spremljam vse kar je napisanega na to temo, do zdaj še nisem zasledil, nobenih verodostojnih informacij ali dokazov o tem, da bi starša teh otrok naj bila verska blazneža ali izganjalca hudiča. Če jih tvoje strokovne službe imajo, potem jim prijazno predlagaj naj z njimi postrežejo javnosti.

Drugače pa... če se ti boljše počutiš v svoji lastni verski blaznosti, ki se izraža v slepi veri v "vse strokovne službe", potem verjami še naprej. Jaz zaradi takšne tvoje (dokazano zelo škodljive!) vere, ne bi predlagal naj ti vzamejo otroke (tudi če bi jih slučajno imel!). Omenjaš pa tudi cepljenje in s tem čist očitno pokažeš kje te čevelj žuli! Pa se ti sploh zavedaš koliko otrok je že umrlo ravno zaradi tega, ker njihovi starši niso zavračali cepljenja?