ODBOR2014

RESNICA O SDS

/ #56 Re: Re: Re: Re:

2014-11-27 15:21

#48: - Re: Re: Re:  

 Še eden tipični SDS bolnik!!! Dokler ni bilo SDS domobranske golazni so vse te tovrne dobro delale! To si pozabil!!! Sicer pa je eden najboljših Slovenskih menagerjev Krelič v svoji knjigi vse lepo povedal o SDS lopovih!

"Korelič je v knjigi opisal nekatere ključne dogodke v Luki Koper, od lastninskega preoblikovanja v delniško družbo, združevanja Luke Koper in Intereurope, sodelovanja s Trstom na sedmem pomolu tržaškega pristanišča, prodaje Banke Koper, Foruma 21, upora Ankarančanov proti tretjemu pomolu do obiska tedanjega predsednika vlade Janeza Janše v Luki Koper in Koreličevega slovesa.

Odstopil je julija 2005, dan po svojem 61. rojstnem dnevu. V začetku julija, pred sejo skupščine, ga je k sebi poklical koprski župan Boris Popovič, sicer tudi član nadzornega sveta Luke Koper. “Obvestil me je, da ga je med vikendom poklical predsednik vlade Janez Janša ter mu naročil, naj mi sporoči, da sicer lahko še naprej ostanem v vodstvu Luke Koper do konca mandata, da pa mi bodo v upravo dali še nekaj novih članov,” v knjigi opisuje Korelič. “Županu Popoviču sem brez velikega razmišljanja rekel, da sem si vsa leta izbiral svoje sodelavce sam in sprejemal odgovornost. Da me vodenje Luke s politično nastavljenimi člani uprave ne zanima. Imel sem občutek, da je Popoviču odleglo, saj je tako imel proste roke za mojo zamenjavo, ki bi se zagotovo zgodila kakšen mesec zatem, ko je predsednik nadzornega sveta postal Marko Starman, ki mi nikoli ni bil naklonjen, tako kot tudi ne njegov oče Danijel Starman.”

Korelič v knjigi opiše tudi sestanek z Danijelom Starmanom v Strunjanu, kjer naj bi mu Starman dejal, da so prišle na oblast pomladne stranke in da so sedaj oni na vrsti, da si nakradejo, tako kot naj bi si nakradli Korelič in ostali. “Moj sin Marko bo postal predsednik nadzornega sveta Luke Koper, drugi sin Jože mora dobiti lokacijo in stavbno pravico za obrat za predelavo odpadnih olj v bio gorivo, sam pa bom prevzel pravno zastopstvo v Luki,” naj bi Starman rekel Koreliču. “Njegov sin Marko je res postal predsednik nadzornega sveta, drugi sin Jože pa je z novo upravo Luke Koper v pristanišču ustanovil skupno družbo Ecoporto,” v knjigi pove Korelič.! 

Namesto da se greš bolnega podrepnika naredi nekaj za Slovence!!!