Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim


Gost

/ #26

2014-12-11 16:01

Spoštovani, ko sem prebiral članek v mediju namenjenim samo po mojem osebnem vedenju enoumnim, se enostavno sprašujem, ali vsi mi živimo še v isti državi. Dokler posamezniki samo razmišljajo v svojih komentarjih, ali utemeljujejo neizpodbitna dejstva, je zame še sprejemljivo. Ko pa nam posamezniki vsiljujejo samo njihovo resnico, ob tem pa sramotijo veteranske organizacije in njihove posameznike, pa vse skupaj že presega meje dobrega okusa, verodostojnosti, ter menim, da bi se na takšne žaljive zapise moral kdo odzvati, če ne še sodno preganjati.

Spoštovani pobudnik, sam z vso svojo odgovornostjo podpiram vsa dosedanja vaša ravnanja, podpiral pa vas vom tudi v bodoče, saj menim, da smo s pobudo že nekoliko pozni, nikoli pa ni prepozno. Življenje nas pač vsak dan sproti uči, izkuša, ter nam daje pogum, predvsem za dobro nas " malih" državljanov R Slovenije.

Smo resnično mali, vendar veliki po srcu, in to me
spodbuja, da bo enkrat že prišlo do "TA PRAVE" demokracije tudi v naši preljubi Sloveniji, kjer ima oblast ljudstvo, ne pa posamezne skupine...

S spoštovanjem

Ludvik Repolusk