Kazenska ovadba zoper US


Gost

/ #23 Konstruktivna opozicija

2014-12-19 12:17

 

abcdef abcdef

Gospodje ustavni sodniki naj si preberejo spodnjo novico na spletni strani SDS!

Citat:

"Novice

Predsednik SDS Janez Janša se v Bruslju udeležuje vrha EPP

četrtek, 18. 12. 2014

 

 

Na začetku zasedanja je predsednik EPP posebej pozdravil navzočnost predsednika SDS in na kratko orisal razmere, ki so v Sloveniji pripeljale do zlorabe pravosodja za izločanje političnega nasprotnika.

Predsednik SDS Janez Janša se danes v Bruslju udeležuje vrha EPP, največje evropske stranke. Voditelji evropskih držav in opozicijski voditelji iz vrst EPP se na vrhu pripravljajo na zasedanje Evropskega sveta. Na začetku zasedanja je predsednik EPP posebej pozdravil navzočnost predsednika SDS in na kratko orisal razmere, ki so v Sloveniji pripeljale do zlorabe pravosodja za izločanje političnega nasprotnika.

Vrh EPP je obravnaval investicijski načrt Evropske komisije, pogajanja EU z ZDA o transatlanskem prostotrgovinskem in investicijskem sporazumu, razmere na vzhodnih mejah EU in položaj v Ukrajini in politične situacije v nekaterih državah članicah EU s poudarkom na Sloveniji.

Ob robu vrha se je predsednik SDS srečal tudi z gostiteljem, predsednikom EPP, Josephom Daulom. Na pogovoru so obravnavali položaj posamičnih strank, članic EPP iz Slovenije in vlogo EPP pri oblikovanju zmagovite alternative na naslednjih predčasnih volitvah v Sloveniji. 

EPP vrha so se med drugimi udeležili tudi nemška kanclerka Angela Merkel, grški premier Antonis Samaras, irski premier Enda Kenny, španski premier Mariano Rajoy, portugalski premier Pedro Passos Coelho, romunski predsednik Tarian Basescu, bulgarski premier Bojko Borissov, poljska premierka Ewa Kopacz, madžarski premier Viktor Orban, latvijska premierka Laimdota Straujuma ter mnogi drugi."

Konec citata

Opomba: Del besedila sem jaz pobarval in pdčrtal.

Pa še link, da ne bo kdo rekel, da lažem:

http://www.sds.si/news/15143

 

JJ je bil izpuščen iz zapora, ker je ogrožena demokracija, saj DZ ne more normalno delovati.

Kot sem prebral v obvestilu, pa je manjkal vsaj na štirih sejah DZ.

V Bruslju pa se pogovarja s predsednikom EPP tudi o vlogi EPP stranke pri oblikovanju zmagovite alternative na naslednjih predčasnih volitvah v Sloveniji.

Torej bodo nadaljne akcije stranke SDS peljale v rušitev aktualne vlade, v razpust sedanjega parlamenta in nove predčasne volitve namesto konstruktivnega sodelovanja.

Po mojem mnenju iz tega sledi zaključek:

Ustavno sodišče bo glavni krivec za nadaljno politično krizo v državi!

Mislim, da bo res že skrajni čas da se v Sloveniji zgodi ulica.