ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH


Gost

/ #444

2015-03-11 18:30

 

Gvatemala, 57.000 udeležencev pohoda: Družino v središče!

Na pohodu za življenje v Gvatemali se je v nedeljo 12. maja 2014 zbralo preko 57.000 ljudi. Po besedah navzočih je bil to pravi praznik veselja!  

V poslanici, ki je bila razglašena, so zavzeli za Gvatemalo, ki:
- naj spoštuje vsako človeško življenje od spočetja do naravne smrti,
- naj spoštuje poroko kot sveto zvezo ženske in moškega,
- naj vedno priznava in varuje naravno družino, ki je temelj družbe.

Aktivisti teorije spola v povezavi z nekaterimi mednarodnimi organizacijami čedalje bolj agresivno nasprotujejo človekovi pravici nerojenih otrok do življenja ter silijo k uzakonitvi t.i. teorije spola, ki ne priznava naravnega ženskega in moškega spola ter spodbuja eksperimentiranje s spremembo spola in spolne usmerjenosti. To počnejo z enormnimi davkoplačevalskimi finančnimi sredstvi s strani vlad in mednarodnih organizacij. Največji izvoznici te ideologije po svetu sta ZDA in Evropska unija.

Po vsem svetu podobno kot v Gvatemali nastajajo gibanja, ki si prizadevajo za spoštovanje življenja, družine in otrokovih pravic. Ta gibanja v veliki večini delujejo na podlagi prostovoljnega dela in prostovoljnih prispevkov.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da so ta velik dogodek v Gvatemali, ki je imel izjemen odmev v celotni srednji Ameriki, največji slovenski mediji v celoti spregledali.