ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH


Gost

/ #1705 Re: Re:

2015-03-25 16:08

#1700: - Re:  

 aja, s tem razlogom torej pizdiš name, ko izkoristim to priložnost - debatirat - z lastnim mnenjem? 

debata ne pomeni samo, da ti poveš svoje in nekdo pove svoje in potem ti kljub vsemu meniš, da imaš prav in še kljub temu pričakuješ, da se bo tvoj nasprotnik iz tega nekaj naučil - pomeni tudi to, da na svoj način izraziš (ne)strinjanje s tem ali onim, medtem ko se poskušaš fino izognit žalitvam. 

nihče ne bo nikogar naučil, če mu bo samo znanstvena polena pod noge metal. izobražena osebnost šteje nekaj samo, če je osebnost. ti pa spredvidi, da ni vse v tem, kaj je prav in kaj narobe, temveč v tem, koliko in zakaj nekdo v nekaj verjame. 

stotine let pregovarjanja in metanja znanstvenih dejstev v cerkvene miši ni pomagalo, dokler niso sami spredvideli, pred kratkim (glej novice), kako se stvari streže in množično zapustili cerkve. zgolj kot primer. ni tvoja beseda čisto nič močnejša od besede nekoga drugega, ljubi sodržavljan, in ti sam ne šteješ čisto nič več. 

v nobeni besedi svojega komentarja nisem nasprotovala znanju. le bedastim žaljivkam, ki se skrivajo pod tem, čemur večina ljudi na tej strani pravi "argument". 

za tiste, ki jim moja argumentacija ni jasna, pa - absolutno sem za zakon. kaj se sploh debatira o tej zadevi, mi ni jasno.