SLOVENIJA ZAVARUJ MEJE


Gost

/ #72

2015-09-17 22:27

Dragi bratje in sestre- Slovenke in Slovenci !

Tej invaziji ekonomskih emigrantov se v vojaškem žargonu pravi : Bliskovita islamska invazija in okupacija celotnega Evropskega kontinenta brez enega samega izstreljenega naboja . Taka bliskovita okupacija ni uspela niti otomanskemu cesarstvu v 700.ih letih !!!
Prvi ukrep po celotni Evropi in pri nas pa mora biti ta, da se na javnih portalih in občilih nemudoma prepreči pisanje neresnic in malikovanje ter ,,mučeniško,, opisovanje in objavljanje ,,mučeniških,, fotografij ,,beguncev,, ki to niso ampak so ekonomski emigranti in tudi kriminalci in prikriti islamski terosristi, v 80 % so to za boj sposobni moški med 20. In 40.im letom starosti, ki so natačno vodeni in usmerjani na končni cilj- okupirati in destabilizirati Evropske dežele in njihove narode. Takemu eksodusu v vsej novejši zgodovini ni para in ni naključje, da se razen držav višegrajske skupine nobena od držav EU odločno ne upre tej invaziji. Dejstvo je tudi, da je Nostradamus napovedal, da bodo v današnji dobi kamele pile z Rena in ni daleč resnica, da je prav Nemčija zanetila 1. In 2. Sv. vojno in da bo z svojim absurdnim ravnanjem zanetila še 3. svetovno vojno.
In ker bomo ponovno dokazali da nismo hlapci nikomur in da bomo lahko ohranili našo narodno identiteto in obranili našo prelepo domovino Slovenijo pred totalno katasrofo se moramo nujno zgledovati po Madžarski, Češki, Slovaški in Poljski in po naših ostalih slovanskih bratskih narodih in za to je nujno, da smo v teh dramatičnih trenutkih složni in ponovno stopimo skupaj, kot smo to storili leta 1991, ne glede na politične in strankarske nazore. Že mnogokrat smo v zgodovini dokazali, da se ne pustimo podjarmiti nikomur in zato na tem kontinentu obstajamo že več kot tisoč let !

LEP POZDRAV IN ZA SLOVENIJO !