VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO


Gost

/ #10

2016-02-25 09:01

Spoštovani,
drži me želja, da bi poslal osebno pismo našim evropskim poslancem, ki so se glasovanja v zvezi z NAŠO (in njihovo) vodo vzdržali.
Imam težave pri kreiranju pisma, ki bi bilo njim zanimivo za branje, saj ne vem, koliko so vpreženi v svoje vsakodnevne aktivnosti.
Rad bi vedel, zakaj in za kaj so se vzdržali glasovanja, saj bi za kaj takega lahko ostali kar doma.
To je pomembno vprašanje za tiste, ki jih oni zastopajo. Torej, če se vzdržijo, potem taktizirajo, saj sta jim zanimiva oba izida (ali pa noben) Zlasti, če jim kdo z grožnjami ali nagradami sugerira po takem ravnanju.
Njihovo neodgovrno ravnanje je glasovati brez pojasnila, saj zbujajo dvome, da se niso pripravili na razumevanje smisla glasovanja, da so med sprejemanjem pojasnil textali ali podobno, da ... Če ne že izdaja slovenskega naroda..in da jih ne bi pošiljal takoj pred zid, vsaj korupcija (pa čeprav nevede VS niso tam, da bi za svoja dejanja in nedejanja lahko rekli: Ups, nismo vedeli) in slabitev naravnih virov lastne države, je kazniva - se motim?
Zanimivo bi bilo tudi to, da pri glasovanju poslušajo navodila lastne stranke...kaj pravzaprav počne takšna stranka v Sloveniji, če deluje proti svojim prebivalcem? Vsi naši, če se sploh imajo za slovenske poslance v E parlamentu, bi morali biti sinhronizirani in enako poučeni o VSEM, ne pa da eni glasujejo tako, drugi drugače. Sploh pa o vprašanjih, ki se ne zadevajo politike: voda, zrak, pravica do pridelave lastne hrane...

Prosim,naj mi pomaga kdo, ki je slovnično in literarno boljši v tem od mene, da ne naredim kakšne škode.
Hvala.