PRAVICA DO KRITJA VSEH ŽIVLJENJSKIH STROŠKOV BREZPOSELNI OSEBI


Gost

/ #92

2016-04-23 12:52

Podpisala sem jo zato,ker se mi ne zdi pravično,predvsem do ljudi ki niso zmožni hoditi na delo (hujše bolezni ipd)... da nimajo dostojnega življenja in trpijo dokler ne umrejo saj nimajo osnov za preživetje. Lenoba je nekaj ...to pa čisto nekaj drugega.Mislim da bi se moglo v naši državi veliko več narediti za državljane,predvsem na strani zdravstva da se dela čimveč po naravni poti in se ljudem pomaga,ne pa jih s kemijo napol zastrupljati,da smo še bolj bolni in jim pomagati če so nesposobni za delo...... NE LENI ampak nepososobni (zaradi bolezni ali katere koli druge podobne težave)

Zdaj pa naj še delamo do katerega leta .... ? Mislim katastrofa,res....

mladi so bolni že pri 18letih,ne pomagate jim čisto nič,na mladih naj bi stal svet,pomagate pa jim čisto nič...

Blesarije kot so razni vodnjaki in nwm kašne znamenitosti vse po mestih pa takšne traparije ,vsi ti  ljudje bi morali dajati denar kjer se potrebuje,ne v takšne bedarije. Zaradi takega sra**** ne bodo ljudje nič bolj zdravi in nič manj lačni.

Denar se vtikuje kjer se ne potrebuje. 

In res nimam pojma kako bi ljudje sploh preživel s 400€ na mesec kaj šele manj.

Samo položnice so katastrofalno visoke,sploh če imaš službo kjer se moraš stalno umivati,prati oblačila...tukaj gre veliko elektrike...Kako naj človek preživi...kako je draga hrana...tako strupena pa tako draga..dejansko bi ta packarija morala biti zastonj!!!!   Kje so šele stvari če ima mama otroka in ima otrok alergije,kupovati posebno mleko in ostalo,povejte kako naj pride mama čez mesec s 300€? Ne vem kam bomo prišli.Stara sm 25let,pri mojih 10letih si nisem mislila da me bo že pri teh mladih letih strah ali bom klošar čez par let saj še službe mladi ne dobijo,stare pa gonijo najbol da do ''70ga'' leta.

S R AM O T A