UTD


Gost

/ #82

2016-07-21 20:14

Da se prebivalstvo SLO spodbudi za povečanje natalitete. Kajti od II. Svetovne vojne, Slovenija ne more prekoračiti meje 2-eh milijonov prebivalcev. Mlade družine ali posamezniki se ne odločajo za družinsko življenje. Nasprotno. Vse več je isto-spolniih usmeritev ki ne želijo imeti svojih otrok! Ker je v tej družbi nekaj narobe, ker je SLO zaraščena in na 3 mestu v EU po površini gozdov, pa tudi tiste obdelovalne površine ki so na voljo, niso obdelovane in ne prinašajo pridelkov. Po SLO se množijo "Špari kot so Spar, Hofer, i dr. kateri iz svojih več milijonskih držav uvažajo v SLO njihove poljedelske izdelke, ki bi jih sicer sami tudi lahko proizvajali, pa to nič ni briga Vlado , Poslance , Ministre in tudi Državni Zbor, Ne. Prosim, sprehodite se po SLO, in se v to prepričajte, po tem pa sprejmite "Peticijo" tako kot je zasnovan, če hočete spremembe , ali pa naj nas vrag vzame?!
Da bi spodbudili ta trend, da nam tujci ne pobirajo denar, raje namenimo denar za spodbujanje obdelav zapuščenih kmetijskih površin in urejanje kakovostnih gozdov, ne pa to prepuščat naravi da dela po svoje , od česa država ne bo dobila nič kvalitetnih gozdov, kot to delajo v tujini.
Naše zdravstvo je izgubilo "kompas" in vse več imamo neplodnih žensk, ki jih niso sposobni zdraviti, pa tudi tiste ki jih zdravijo, njihov kompas se okrog njih vrti in nikakor da se uravna v pravo smer, gre v smer zavlačevanja in zavajanja. V to sem se tudi prepričal sam, ko sem imel svoj samostojni poklic "zdravilec - homeopat", in ker sem bil trn v peti tistim ki imajo diplome Medicinske fakultete v žepu, so zavajali ženske da ne zanosijo z napačnim "kompasom". Edino kar so naredili je, v času Janševe Vlade in Presedsednikovanja DZ RS s strani dr. Cukljatija, kot cerkvenega predstavnika na najvišjem položaju, so doneli zakon o zdravilstvu in v čl. 6. stav 2 zakona , izrecno so omejili da se z homeopatijo, kiropraktiko in akupunkturo, ukvarjajo lahko tisti ki so končali Medicinsko fakulteto, ostali ki so sposobni delati , pa so nam čez 3 leta sistemsko prepovedali delo. Zaradi tega, danes v zdravstvu imamo vse več napak, s strani tistih ki imajo diplome v žepu, nimajo opozicije v zdravstvu ki bi popravljali njihove napake v praksi, glede pomoči neplodnim ženskam, ženskam ki so noseče, napačno svetujejo in jih pripeljejo pogosto do spalava, in zaradi teh splavov, nobenega ne boli glava, razen države ki zaradi 2 -eh milijonov tapka v mestu.
Pa lep pozdrav.