Podpora dr. Mojci Švab Zavratnik

Dr. BIDON

/ #67

2016-09-19 16:11

 ""

 Preprosto....koncesija je zato, ker DRŽAVA NOČE PLAČATI AMBULANTE. Ne pozabiti, da strošek storitve v koncesijski in "državni" ambulanti stane davkoplačevalca popolnoma enako, pravzaprav ga stane v koncesijski MANJ. Zakaj? Ker koncesionar mora SAM PLAČEVATI vse stroške ambulante, "državna" ambulanta pa tudi vse te stroške naprti davkoplačevalcu! Tako na hitro....ker ljudje nimajo pojma kaj pomeni koncesija.""

To pa je izjava norca tisočletja! Ti pojma nimaš ne kaj govoriš ne kaj delaš! Ti res nimaš pojma kaj je koncesija! Treba se bo odločiti ali nas to stane manj ali več! In kdo plača te stroške če " država noče plačati???" Ali boš to plačal ti? Če je tako je to zasebnik in ne koncesionar, kar je precejšnja razlika in gre za samoplčaniške storitve, kar pa močno dvomim, da bo to kdorkoli od vas to plačal. Zasebnikov pa je s koncesijo zelo malo razen v zbozdravstvu, kjer opravljajo storitve pacienti sami v celoti! 

Trobiš tudi, da koncesionarji plačajo vse stroške ambulante??? Torej bodo plačevali, da lahko delajo? Torej kaj čakamo, dajmo vse v koncesijo, nilč nas ne bo stalo pa še služili bomo??? Uboga pamet, kdaj te je zapustila?! 

Zresni se in misli malo kaj pišeš, ker to berejo tudi razsodni ljudje po svetu in zagotovo nimajo dobrega mnenja o takšnih "umetnikih" kot si ti!