VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO

Gibanje OPS

/ #3278 SODELUJMO ZA SKUPNO DOBRO!

2016-10-04 15:07

Oprostite, ker to objavljamo tukaj, a ker smo iniciator tudi za ponovni zagon Peka, uporabljamo to možnost obveščanja in spodbude za sodelovanje!  

Kljub temu, da mediji pomanjkljivo obveščajo širšo javnost o ZDRUŽEVANJU NARODA ZA SKUPNO DOBRO, kar se tiče nove gradnje Peka, smo do sedaj združili že preko 600 zadružnic in zadružnikov, kmalu pa bomo zaključili tudi prvi, a zelo pomemben korak pri zbiranju sredstev, saj smo od prvega cilja 30.000,00 oddajljeni le 5.000,00 evrov.

Če boste pristopili tudi vi in če boste tako dobri in boste obvestili še druge, bo to prvi slovenski ljudski projekt po letu 1990, kjer je LJUDSTVO STOPILO SKUPAJ, ZDRUŽILO IDEJE IN PREDLOGE, NAJBOLJŠE KADRE IN TUDI FINANČNA SREDSTVA, da smo postavili novo podjetje - zdaj zadrugo Peko kooperativo na 113 letni tradiciji Peka. 

S klikom na plakat pridete do možnosti vstopa v Peko kooperativo. Ker mediji ne širijo in ne obveščajo širšo javnost, da se združujemo za SKUPNO DOBRO, vas lepo prosimo, če vi pomagate širiti idejo Peko kooperative. Ustvarjamo nova delovna mesta in možnosti, da bomo po tem inovativnem modelu postavili še druga podjetja in naredili možnosti, da bodo naši otroci lahko služili svoj kruh doma. 

 

Ekipa OPS