Peticija za prepoved krsta dojenčkov

Arien

/ #27

2016-11-11 18:24

Traparija. Nimate se nobene pravice vtikati v versko življenje in navade drugih, če želite, da  se tudi drugi ne bodo vtikati v vaše. Za kristjane je krst otrok izjemno pomemben - nam ateistom pa dol visi, če so nas mogoče nekoč brez naše vednosti krstili - za nas to dejanje ne pomeni nič in nam nič ne škodi. Sicer pa se je moč iz krstne knjige tudi izpisati, če koga slučajno boli, ker je notri njegovo ime.

Če že morate usmerite svoje moči v resnične probleme - osredotočite se na vse večje vmešavanje cerkve v zadeve, ki se ne tičejo samo njihovih vernikov, krajo gozdov, finančno luknjo..... Probleme, ki se tičejo vernikov samih pa pustite pri miru, ker so za druge nepomembni in naj jih rešujejo sami pri sebi.

PS: poleg vsega zgoraj naštetega, pa ta peticija nima nobenega drugega namena, kot dražiti vernike. Tisti, ki premore vsaj še dve delujoči celici v možganih namreč ve, da ima prepoved kontra učinek. Naj vam povedo vaše babice, koliko otrok je bilo na skrivaj krščenih po vojni, ko se za oportunistične komuniste (to je tiste, ki si bili to samo zaradi koristi) to ni spodobilo.