Zahtevamo ukinitev 152,40 € letne prisilne RTV članarine - RTV programe naj si kodirajo


Anonymous

/ #1603

2016-12-18 15:39

Pa poglejmo: manj kot dvajset let nazaj so imeli razne popularne oddaje, katere je dolga leta vodil legendarni Mito Trefalt in ni bilo ne duha ne sluha o birokratskih mahinacijah. Dobil si lahko karkoli si želel, gledanost pa je bila daleč najvišja v zgodovini njihove televizije.

Malo kasneje so začeli predvajati animirane oddaje kot so Simpsonovi in celo South Park, preko katerih si se lahko pošteno nasmejal. In danes?

Odgovorni urednik je postal bivši voditelj pogovornih oddaj, ki so jih zaradi "političnega" ozračja ukinili, vsi se obnašajo tako, kot da bi jih nekdo močno zdrogiral, igrajo se igre, ki se jih igrajo predšolski otroci, edini "kviz" za odrasle pa je pravzaprav skropucalo, ki ga vodijo trije klovni, med njimi celo nekdo, ki se obnaša kot epileptik. Ravnohriba so odpustili na podlagi politične aktivnosti, čeprav je po mojem mnenju nepravilno ravnal. Ostali programi so okoli 75% otroški, ali pa propagandni, ki jih vodijo razni "fosili" in potencialni pedofili, povrhu vsega pa bi od državljanov radi pobirali pošteno zaslužen denar.

Jaz jim počenega groša ne bi dal in če bi se mi upirali in me k temu silili, bi se jim precej grdo maščeval...

Žalostno je tudi to, da svojo ideologijo vsiljujejo novim in mladim postajam, kot je npr. Planet TV. Za vse komentatorje sem pripravil peticijo za oživitev oddaj, ki jih je dolga leta vodil nihče drug kot Mito Trefalt in jo lahko najdete na tej spletni strani. Vsak podpis je dobrodošel in vesele praznike!

P.S: kot maščevanje sem mislil kot to, da bi jih šel tožit z visoko odškodnino in jim s kodiranjem programov dal misliti, kaj so z njihovo naročnino resnično nameravali.




Plačilo oglaševanja

To peticijo bomo oglaševali 3000 osebam.

Izvedite več ...