Peticija proti doplačilom za hormonsko kontracepcijo

Quoted post


Gost

#1

2013-06-26 14:17

Verjamem, da me boste imele nekatere za zelo starokopitno, vendar vseeno tvegam: podpisala sem peticijo, vseeno pa želim, da bi za boljše zdravje žensk kdaj končno odkrili bolj zdrav način zaščite pred nosečnostjo (utopična želja, kajne?)V upanju da bi ženske dobile le NAJBOLJŠE MOŽNO (VSE- TOREJ: BOGATE IN REVNE)

Replies


Gost

#5 Re:

2013-06-26 22:02:06

#1: -

Ne vem če je to starokopitnost. Jaz sem tudi podpisal to peticijo zaradi bolj političnih razlogov. Kaj sledi potem? Srednji vek? Res je, da je hormonska kontracepcija dosti nevarna, saj je bilo kar nekaj smrtnih primerov med ženskami zaradi komplikacij, povezanih v zvezi s hormonsko neravnovesjem. Upam, da bomo izumili kaj boljšega, do takrat pa podpirajmo to, da nam cerkev in država ne bosta diktirali po svoji mili volji bedno natalno politiko!


Gost

#6 Re:

2013-06-27 05:45:34

#1: -  

 Živjo,

obstajajo naravni načini kontracepcije, ki so zelo zanesljivi, samo dosledno jih je treba izvajati. Potrebna bi bila vzgoja v tem duhu že pri majhnih otrocih obeh spolov. Opisano je npr v knjigah Mantak Chia: Nega seksualne energije. To znanje, ki bi ga otroci bili deležni v šoli in doma, bi bilo veliko bolj koristno kot marsikaj od tega kar se v šolah sedaj učijo.