REŠIMO SLOVENSKI GOZD!

Quoted post


Gost

#5

2013-12-17 07:42

Pravzaprav je res žalostno s čim se ukvarja sindikat ZGS. Pri spremljanju vsega kar se je v teh dneh dogajalo z ZGS in na ZGS bi pričakovali od sindikata vse kaj drugega. Bori naj se, da bodo delavci pravočasno dobili plače in da jih bodo sploh dobili ter povrnjene stroške terena v CELOTI ne pa samo delno kot že nekaj let. Pa kakšne mevže ste v sindikatu, da nihče ne upa zaropotat za svoje ljudi in zase!!!???

Replies


Gost

#8 Re: na sindikatu nismo mevže

2013-12-20 05:57:20

#5: -

Če bi bili na ZGS vsi složni (to velja tudi za  v celotno družbo) in ne bi bili taki egoisti, s  kateriimi politika, lobiji in minister uspešno manipulirajo, tudi težav z finančnimi sredstvi ne bi bilo. Seveda, taki pričakujejo, da bo nekdo drugi njemu  reševal rit, sam pa zato ne bo storil nič, ampak bo na koncu "pameten" in bo samo kritiziral. Samo zaradi takih je tako sranje kot je.

Kar pa se tiče sindikata nas je v ZGS včlanjenih manj kot polovica zaposlenih (drugi pa so večinoma tisti egoisti, ki samo kritizirajo), ki pa smo včasih na žalost  edini ,ki preprečujemo packarije ne samo v ZGS ampak v celotnem gozdarskem sektorju (več si lahko preberete objaljenih člankih  v časopisu dnevnik pod rubriko gozdarstvo, kjer je na to temo v zadnjem mesecu objavljenih 6 člankov)