Vrnite Šavlijevim otroke!

Quoted post

34

#40

2013-12-19 12:52

A da sem grdo napisala, da jim sosedje puščajo hrano na pragu?
To sta povedala sama:
"Najpogostejša prinašalka je Marjanova mama. »Ljudje pred njenimi in našimi vrati puščajo dan ali dva star kruh, in to toliko, da ga je dovolj tudi za skrinjo, na tak način dobivamo tudi sveže sadje in zelenjavo, neredko nam prinese iz trgovine tisto, kar kupi po znižani ceni. Opoldne imamo ponavadi kosilo in včasih ga pripravimo sami, največkrat pa nam na pomoč priskoči moja mama s pripravljenim kosilom, ki ga 'dobi' ali skuha. Poleg tega vsak petek obiščem misijonarje, in kar jim ostane hrane, podarijo nam. Edino pri kmetu nabavljamo po 20 litrov mleka, ostalo 'zrihta' Gospod,« strne Marjan, ki se otrokom pri obedu pridruži tudi med tednom."

Mati, svojim sedmim otrokom samo VČASIH skuha kosilo?!?! VČASIH?!


In tudi, da je potrebno izganjati hudiča, je Marjan povedal sam:
"...Zatem je potihnila tudi neposlušnost otrok. »Večkrat pride, tisti od spodaj, večkrat ga je treba izgnati,« je povedal oče..."

Je sploh kdo, ki ju tule tako vehemetno podpira, prebral intervju in vse nebuloze, ki sta jih sama natrosila???
http://www.delo.si/zgodbe/nedeljskobranje/v-nekaj-letih-porabili-le-nekaj-evrov.html

Replies

gost

#247 Re:

2013-12-29 10:01:59

#40: 34 -

Avtorju/avtorici komentarja 34: Ne morem verjeti, koliko zaslepljencev podpira te čudake. Vesel pa sem, da se tu in tam le najde kakšen normalnež, ki je/ga ne potegne tropski nagon in ne popljuva takoj strokovno službo, ki je strokovno opravila svoje delo in da zna razmišljati s svojo lastno glavo.

Zgrožen sem nad številom komentatorjev, ki podpirajo ta verska skrajneža in izganjalca hudiča, ki sta svojim otrokom že doslej storila veliko hudega in jim onemogočila normalen razvoj in socialno življenje.

Avtor(ji) peticije se je celo potrudil prevesti vse te nebuloze, laži in pomankljive informacije v srbski jezik in razposlati na razne elektronske naslove, posamezniki iz bivše Juge se sedaj ob pomanjkanju celovite informacije zgražajo nad neetičnim delovanjem naših strokovnih služb.

Nedavno smo bili priča žalostnemu dogodku, ko je podobnima čudakoma umrla 8-mesečna hči, ker sta pač zavračala vse strokovne službe, cepljenja itd.   Deklica žal ni imela te sreče, da bi jo strokovna služba pravočasno "iztrgala" iz "ljubečega" objema njenih staršev, ki sta kasneje na sodišču zatrjavala, da sta svoji hčerki želela vse najboljše.

"Tako te imam rad, otrok moj, da te bom kar pojedel", je rekel kanibal svojem u otroku.