Vrnite Šavlijevim otroke!

Quoted post


Gost

#105

2013-12-20 10:56

Družino približno poznam. Starša sta s svojim bogom dejansko zatežena in je težko karkoli skomunicirat ...

Ampak otroci so videti simpatično, lepo vzgojeni in v družbi delujejo čisto ok. Folk si verjetno predstavlja, da so bili zapri nekje v kleti pri Fritzlu in vklenjeni v verige, ko so izganjali hudiča iz njih. Vsaj glede na nekatere komentarje.

V resnici ... ni bilo nobenih dnevnikov, fizičnega izživljanja in podobnega sranja! In tudi nobene lakote! Vse skupaj je napihovanje določenih citatov vzetih iz širšega konteksta, v člankih, ki so dokaj pristranski. Je rekel to, je rekel ono ... Vsak od nas marsikaj reče!

Tadva sta samo skrajno naivna, nenasilna čudaka, obsedena s svojim bogom, ki sta za otroke skrbela še bolje kot marsikdo drug.

Pejte vi pusiji iz CSDja in policije vzet otroka v kakšno cigansko naselje! Kjer otroci spijo med podganami, pijejo usrano vodo, bosi in strgani letajo naokoli celo leto ... vsak dan dobijo kakšno vzgojno in še marsikaj. Sam vam je najbrž jasno, da vam tam lahko med rebra hitro zaide kak mesarski nož ... Vsak nekje živi, ima družino, otroke, ki jih ima rad ... Ane?

Replies


Gost

#110 Re:

2013-12-20 12:30:14

#105: -

Se v celoti strinjam. Država nas testira, do kam lahko gre z zastraševanjem - revežu podreti dom, ukrasti otroke ... . Zbudimo se!