PETICIJA za odvzem premoženja nezakonitega izvora

Quoted post

OPS

#249 Spoštovani!

2014-01-04 15:01

Z nobeno peticijo ne boste ničesar UREDILI. Škoda ene črke odtipkati.

halooooooooooo, poglejte koliko peticij je tukaj nanizanih, ena imna celo preko 29 tisoč podpisov podpore pa si lahko z njo nekaj obrišete.

Peticija, ki zadaj nima zakona, da se gre potem v parlamentarno proceduro - obravnavo in glasovanje je nična in taka peticija, ki ima zadaj Zakon OPS je edino ta, ki jo najdete v povezavi. Ta zakon pa odpravlja vzroke, ki so povzročili nešteto negativnih posledic, tudi bančno luknjo. In res bi bilo dobro, ko bi kaj prebrali in premislili preden kar nekaj podpišete.

Edino s podporo temu zakonu, boste sigurni, da se bo nekaj zgodilo. Vse ostalo je ubadanje s posledicami, ko to lahko počnete še naslednjih 20 let, ker bodo vzroki ostali nedotaknjeni, ki negativne posledice povzročajo. Ne razmete? Berite www.gibanje-ops.com

Peticija za Zakon OPS je pa tukaj:

http://www.pravapeticija.com/sprejem_zakona_ops_-_zakon_za_odpravo_vseh_privilegijev_v_rs

Replies

nakovalo

#250 Re: Spoštovani!

2014-01-06 14:13:08

#249: OPS - Spoštovani!

OPS .. zakaj že tukaj ne predlagaš  skupno sodelovanje ??  z tvojimi komentarji že deliš nas in vas ,

SSN in OPS  -če pogledaš malo bolje  iz svojega ''egoističnega pogleda'' -  imata enak oz.podoben dolgoročen cilj . Vrnit pokradeno premoženje  državljanom , zapreti vse lopove kateri so z pomočjo politike kradli zadnjih 20 let , prepovedat politično delovanje vsem kateri so povahali  rdečo knjižico ZK , prekiniti  privelegirane penzije ,  ukinit borčevske penzije , zmanšat javno upravo na znosno številko , (tudi naRTV),........  ; Vsi nadzorni sveti, vsi direktorji ,vsi ministri in sekretarji v vladi , odgovarjat z svojim osebnim premoženjem za delovanje proti državljanom ,..............    ;  da nebo pomote , nekateri  ne iščemo revanšizma  , samo enaki tretman  za VSE ''kurje tatove '' v tej naši  Kokoški  Sloveniji .

OPS in SSN vprašanje za vas : ste zmožni sloge in    skupaj v boj proti kompartiji ???