Peticija za nezaposlene prostovoljne gasilce

Quoted post


Gost

#71 Re: Re: Re:

2014-02-08 16:19

#68: - Re: Re:

Spoštovani!

Najprej bi se Vam rad zahvalil za Vaš podpis in podporo.

Se opravičujem, če sem morda malce bolj "trdo" odgovoril na Vaš komentar vendar iz njega veje sporočilo kot da bi jaz s to peticijo hotel služiti. To me je moram priznati kar močno pogrelo saj moj namen je samo eden in edini. Ker sam ne zmorem finančno prispevati in donirati sem razmišljal kaj lahko storim za te zlate fante in dekleta. Ko sem  se pogovarjal z našimi fanti iz PGD Pivka je bil izpostavljen med drugimi tudi ta problem v zvezi z brezposelnimi prostovoljnimi gasilci. Ker nisem mogel verjeti, da je to pri nas sploh možno me je ta problem spodbudil, da sem ustvaril to peticijo s katero bi morda ob močni podpori ljudi tudi poskusil zadevo spraviti na ustrezen nivo kjer se odloča o teh stvareh.

Mislim da je problem v tem ker ne razumete da je to stran, ki ponuja v prvi vrsti možnost, da lahko ljudje brezplačno ustvarijo peticije kot je tudi ta. Ker ponujajo poleg tega še možnost da se ta peticija pojavlja tudi pri drugih peticijah (glejte spodaj "peticija proti usmrtitvi živali v zavetiščih") in je ta možnost pač plačljiva. To ne pomeni, da sem jaz izbral to možnost in plačal.

Kdo je lastnik te strani ne vem, jaz vsekakor nisem in potemtakem ne morem biti odgovoren, če ima ta stran v ponudbi tudi plačljive oglase.

LP

Replies


Gost

#76 Re: Re: Re: Re:

2014-02-08 17:17:48

#71: - Re: Re: Re:

Spoštovani,

nikakor nisem mislil, da bi Vi s tem kaj zaslužili, zmotil pa me je odziv lastnika strani, ki to storitev ponuja. Lahko bi bila brezplačna za pobudo, ki ste jo dali. Tako bi lahko vsak nekaj prispeval za prostovolno gasilstvo, ki ga nujno potrebujemo. Važen je namen, skupaj bomo uspeli in pobudo razširili med ljudi.

 

Lep pozdrav