Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim

Quoted post

Solina

#882 Re:

2014-11-30 06:34

#25: TinaJ -  

 Ne morem razumeti, da pisci komentarjev neprestano ponavljajo mantro o kriminalcu, ki jo širijo tudi vsi pravoverni mediji, ne vprašajo pa se, kako je mogoče, da na sodišču zaposlujejo sodnike, ki so dokazano večkrat kršili človekove pravice. To je posledica dejstva, da v Sloveniji ni bila izvedena lustracija.Slovenska sodišča so omogočila krajo stoletja, saj ščitijo  in legalizirajo ropanje našega skupnega premoženja.V Sloveniji so največji kriminalci ugledni ljudje, ki jim mediji izkazujejo veliko pozornost in jih delajo slavne. Ti bi morali biti v zaporu na Dobu in v Slovenij ne bi imeli tako katastrofalnega stanja, kot ga imamo in tudi ne preko 100.000 nezaposlenih in ogromno družin v brez izhodnem položaju. JJ so zaprli, ker je edini, ki se jim zoperstavlja in edini, ki ogroža njihov obstoj in zato ga želijo uničiti. Enako bi storili z vsakim, ki bi jih ogrožal in ne bi bil na isti valovni dolžini kot so strici iz Murgel. To omogočajo Slovenska sodišča, zato takih sodb ljudje, ki razmišljamo ne moremo spoštovati. Zgodovina pa bo JJ namenila lepo mesto in ga uvrstila med največje Slovence, kar pa dobro ve tudi sedanja vladajoča koalicija skupaj z ostalimi levimi podporniki.

Replies

GUGO

#894 Re: Re:

2014-11-30 10:24:10

#882: Solina - Re:  

 Solina, vi ste v veliki zmoti, zgodovina bo JJ pahnila v Dantejev pekel!

Če bi prečitali knjige KAJ NAM PA MORETE 1 in 2, TRGOVCI Z OROŽJEM, trilogijo V IMENU DRŽAVE, ZDRS, SKRITO POVELJE itd, bi ugotovili da sta JANŠA in BAVČAR prekupčevala inprodajala orožje Hrvatom in Bosancem ter si prilastila ves denar (pardon, razen 10.000 DEM, ki so zagledali luč proračuna RS). Tožilstvo z Barbaro BREZIGAR, tožilcema MIKLAVČIČEM in GANTARJEM na čelu pa je poskrbelo za uničenje nekaterih dokazov in za zastaranje. NE VERJAMETE?? Potem pa hitro na spletno stran MIKSTONE, da se boste prepričali, kaj vse je razkri Mitja KUNSTELJ, nekoč št. 1 v PARAVOM-u.  

Tugo Zaletel
Avtor te peticije

#902 Re: Re:

2014-11-30 13:52:51

Kalimerka z Doba

#1040 Re: Re:

2014-12-02 14:27:00

Daj, preberi diplomsko delo Janeza Janše, najbolj komunistično skropucalo, kar sem jih kdaj prebrala, potem pa razmisli še enkrat: kaj pomeni biti zadrt komunist, kaj pomeni biti levičar, kaj pomenibiti nekdo, ki je svoje prepičanje v kratkem času spremenil 100%. In si pri vsem tem še  drzne s prstom kazati na svoje nekdanje somišljenike, ki imajo vsaj toliko morale, da še vedno stojijo za svojimi prepričanji.  RES KARAKTERNO, PRIMERNA ZA SLOVENSKO ZGODOVINSKO OSEBNOST!!! Sicer pa je tudi Hitler zgodovinska osebnost, kajne?!

Sicer pa se tvoj moralni vzor,JJ,  še hvali, da je na obramboslovju diplomiral 2. v letniku. Diploma je dolga okrog 50 strani od glave do repa, prepisi komunističnih citatov kar mrgolijo; mene bi se bilo sram podpisati pod tako delo.  Če bo (je) tako vodil državo kot je pisal diplomo, potem se nam res obeta katastrofa.

P.s. Diplomo najdeš zelo enostavno na internetu.(Janez Janša - diploma) Zares zabavno branje. Pa mnogo literarnih in strokovnih užitkov.#882: Solina - Re:  

 

Gams-Lj

#1078 Re: Re:

2014-12-03 09:35:38

Če te prav razumem so njega obtožili,ker je pri sosedu rabutal češnje in za tako majhen prekršek mu bo zgodovina namenila lepo mesto.Aj jaj jaj.In porem je svizec............. .


Gost

#1434 Re: Re:

2014-12-23 14:32:09

#882: Solina - Re:  

 Potem pa svizec zavije čokolado.

Patricija Sulin

#1686 Re: Re:

2015-01-26 22:03:49

#882: Solina - Re:   Pozdravlja te sin od Janše, Žan Janša,anonimno zaposleni svetovalec za energetiko Sulinovi iz SDS v Bruslju / bencin ali diesel,gospod? Saj ni čudno, da smo v taki bedi, če nas v EU zastopajo taki SDS bedniki ! Anonimno je Žan Jansha zaposlen, da ne bi bil ogrožen EP! In zdaj, ko se ve,da je tam zaposlen Janšev sinček in je zelo ogrožen EP, bi moral Janšev sinko Žan spokati domov, a ne ati Janša ?