Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim

Quoted post


Gost

#3

2014-12-06 11:27

Spoštovani Tugo,
pišem vam javno - torej kot komentar, da ga bodo vsi lahko prebrali.
Peticijo sem podpislala zato, ker sem pričakovala, da boste vložili predlog zakona in ne zato, da boste moj podpis (in še 15.2xx podpisov) predali neki komisiji, ki jih bo obravnavala na neki nepomembni seji in to bo to.
Z zaupanjem takšnega števila ljudi bi morali dosti bolj odgovorno ravnati. Pričakujem od vas, da boste vložili predlog zakona, tako kot ste obljubili !
Če se vam tisti od ZAAB zdi v redu, pa vložite tega še enkrat, podprtega z našimi podpisi. Skratka malce bolj se bo treba potruditi, če ne želite izdati mojega zaupanja in biti še pri prvi potezi enaki našim politikom!
Lep sobotni pozdrav,
Breda

Replies

Tugo

#5 Breda,

2014-12-06 11:54:18

#3: -  

tukaj gre zgolj za lažjo pot pobude do parlamenta. Verjemite mi, da sem se zelo dobro pozanimal, kako je s tem, in predlog zakona, tudi če bi ga napisal sam predsednik vlade, ki velja za velikega strokovnjaka, bi 1000% romal v koš.  Ker je, kot rečeno, predlog zakona že bil dan v parlamentarno proceduro s strani ZAAB, bi našo pobudo zaradi tega še prej ignorirali, z izgovorom, da je brezpredmetna. Ne morem pa jaz vlagati predloga ZAAB kot svojega. Žal mi je, če menite, da sem izdal Vaše zaupanje, trudim se pač po svojih najboljših močeh, je pa res, da nisem vsemogočen in da se borim(o) proti zelo prefriganemu in pokvarjeenmu državnemu aparatu.

Lp