Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim

Quoted post


Gost

#12

2014-12-06 12:59

Tugo, pozdravljen!
Gotovo bi bilo podpisov (še) več, če bi se zbirali še na drugačen način.Vem, da poznaš situacijo in se odločaš kot je najbolje, da bi dosegli kakšne rezultate. Ti zaupam. Malo sem sledila (zadnje dve leti) dogajanju v komisiji. Irglova zna razne peticije tudi za dolgo časa dati v predal. Morda ji bo tiskovna konferenca to "preprečila" in tudi drugi poslanci, če bojo za vloženo peticijo vedeli.
Kaj pa Ustavno sodišče? Janševi verniki so vložili
tam. Za to peticijo ne bi bilo možno, da bi šla na več strani? Grozno je, da celo državo obvladujejo psihopati. Lp Polona

Replies

Tugo

#14 Re:

2014-12-06 13:10:42

#12: -  

 Polona, strinjam se, da bi verjetno bilo podpisov še več, če ... Ampak te akcije sem se lotil čisto sam, tako da več kot toliko zaenkrat nisem mogel storiti. Gotov o bi kakšno stvar lahko naredil drugače, a v glavi imam načrt, ki se ga nameravam držati, pri tem pa kolikor je le mogoče upoštevati vaše predloge in pripombe. Seveda vsem ni mogoče nikoli ustreči, vedno se bodo našli nezadovoljneži, ker zadeva ne teče po njihovih predstavah in hotenjih. A kot sem napisal, bolje da se s takšnimi razidemo prej kot pozneje. In konec koncev, res ima vsak pravico in možnost "spesniti" pobudo po svojih predstavah ter zb(i)rati podpise. 

In ja, res je grozno živeti v državi, ki jo vodijo psihopati. 

 

Lep pozdrav