Kazenska ovadba zoper US

Quoted post


Gost

#7

2014-12-20 11:44

SMC in Cerar so si včeraj v DZ zabili še en žebelj v krsto, v kateri so zame že precej časa, precej pred zadnjimi državnozborskimi volitvami. Seveda te stranke in njenega mlačnega, da ne rečem kaj gršega, predsednika nisem volila, pač pa ZL in veseli me, da se ZL počasi in sigurno jača. O Cerarju sem davno nazaj, ko ni bil niti blizu odločitvi, da nastopi na volitvah, imela kar pozitivno mnenje. Še pred volitvami sem ugotovila, da je za moj okus vse preveč konzervativen in cagav.

Zaenkrat je zbrati 40% podpore za ZL prej utvara kot realna možnost, žal. Bila bi pa nadvse vesela, če se motim. Zato se bojim, da čas za predčasne volitve še vedno ni zrel, slovenceljni jih še vedno nis(m)o dobili dovolj po betici, da bi množično šli na ceste in se šli revolucijo. Vpliv pravnomočno obsojenega bo zdaj, ko se je vrnil na prostost ter v politiko, rastel. Se motim?

Avtorju te in one druge peticije pa sporočam, popolnoma podpiram vse vaše dejavnosti in hvala za ves vaš trud.

Replies

Tugo Zaletel
Avtor te peticije

#8 Re:

2014-12-20 11:54:55

#7: -  

 Strinjam se, da je 40% zaenkrat utvara, ampak je tudi nuja. Ker če spustimo v vlado katero koli "staro" stranko, s SMC vred, je slovenija pogubljena. Katastrofična napoved, a žal še kako resnična.

 

Lep pozdrav in hvala za podporo.