Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim

Quoted post


Gost

#1559 Re:

2014-12-29 09:34

#1554: Gost -  

Si lahko malo bolj natančen, kdo je po tvoje zaplankan, sovražen in primitiven rdečuh z dvojnimi merili? A so to tisti bivši komunisti, ki sedaj vodijo stranko SDS?

Se strinjam z mnenjem, če Janeza zaprejo dosmrtno v samico, Slovenija ne bo okrevala. Tudi se strinjam, da ni edini lopov v naši državici. Če bi lopovom vzeli, kar so pokradli, bi veliko bolj zaleglo. Tega je toliko, da bi narod garal 100 let, pa ne bi bilo dovolj za popravilo škode. Res moraš biti nor, da dosmrtno garaš za par evrov na uro zato, da se lopovi s tvojim delom okoriščajo.

S peticijo se v celoti strinjam. Treba je že enkrat ZELO ODLOČNO povedati, da lopovščine niso ustavna pravica naših izvoljenih predstavnikov!!

 

  

Replies

Gost

#1561 Re: Re:

2014-12-29 12:01:38

#1559: - Re:  

Seveda, samo SDS vodijo bivši komunisti..na "levici" jih pa ni, knede? kako hecno se stvari v življenju obrnejo, nekdo, ki je partiji obril hrbet, postane največji komunist v novi državi, tisti, ki so pa vodili partijo, so pa postali največji demokrati, poštenjaki in borci za človekove pravice in dostojanstvo.

Only in Slovenija.