Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim

Quoted post


Gost

#1566 Re: Re: Re:

2014-12-29 12:50

#1561: Gost - Re: Re:  

Only in SDS

Stranka SDS ima glede demokracije in poštenja čudna merila. Če bi za predsednika kandidiral obsojenec, bi pri vseh drugih slovenskih strankah (levih in desnih) prišlo do razdora. Mnogi voljeni funkcionarji so v preteklosti odstopili zaradi manjših prekrškov kot je to pravnomočna obsodba.  

Zakaj v stranki SDS ne pokažete, da ste največji demokrati in poštenjaki? Besede niso dovolj, treba se je dokazati tudi z dejanji. Za začetek pokažite, da vam je mar za dobrobit Slovenije in Slovencev. Potem pokažite nekaj spoštovanja in strpnosti do drugače mislečih. Z zmerjanjem vsepovprek tega ne kažete. Čaka vas tudi kup dela, da očistite svoje vrste. Na vašem zadnjem kongresu ste s plebiscitarno večino izvolili Janeza, ki je bil takrat v sodnem postopku. Kaj takega se lahko zgodi samo v vaši stranki. Kako je to mogoče gospod 'demokrat in poštenjak'?

 

Replies

Gost

#1569 Re: Re: Re: Re:

2014-12-29 13:33:43

#1566: - Re: Re: Re:  

 

V stranki sds? piši to njihovim volilcem in podpornikom, meni ne rabiš..zame so vse aktivne pol stranke v Slo preteklost, sivina in smrad..od leve proti desni, sploh pa vidim največji problem v baby boom generaciji, ki je v Sloveniji "prespala" cca 40 let mentalnega razvoja in jo seveda skantala do amena..in potem pa samo še rdeče-belo, izdajalci-sovražniki.

Ampak priznajte - večina tukaj gor si želi nove Yuge, kneda? In jaz se tako spotikam v vaše komentarje, ker uživam v vaši (se vnaprej eopravičujem) politični omejenosti - za vas je samo janez težava, nihče drug, analiza slovenske politike zadnjih 22 let pa kaže drugačno sliko, da bi jih moralo kar nekaj iti pred sodišče (pa ne prepevati)..