Pobuda za sprejem zakona o prepovedi opravljanja vseh političnih funkcij pravnomočno obsojenim

Quoted post

spectator
Gost

#1582

2014-12-29 15:59

Upira se mi karkoli napisati o tej temi, ker to samo pomeni še več reklame za golobučnega pokvarjenca (in njemu podobne).
Pa vendar:
V pobudi uporabljate izraz "pravnomočno obsojen poslanec", kar je oksimoron oz. pomenski nesmisel ("pošteni tat"). Poslanec ne more biti pravnomočno obsojen, ker mu/ji je pred tem treba odvzeti imuniteto oz. poslanski mandat. Torej, če je oseba pravnomočno obsojena, ona NI poslanec. Pika.

Ampak to je še najmanj pomembno.
Edino pomembno je tisto, kar je pred časom v slovenskem DZ povedala oseba, ki očitno edina ima jajca v našem vrhovnem zakonodajnem telesu (pa čeprav je ženska): pravnomočno obsojen pedofil ne more delati v otroškem vrtcu. Vsi ostali seronje, ki tam sedijo bi že zdavnaj morali izglasovati zakon, ki bi to preprečeval, ker imajo to možnost, zato smo jih izbrali - vendar nimajo jajc. Vse kar imajo je okoli vratu obešena cena njihove moralne integritete. Za to ceno jih lahko kupiš (poslanec, če ne veš kolikšna je ta cena, si poglej na plačni listek vsak mesec).

Drugače pa bodo vse te in podobne peticije in napori imeli toliko uspeha, kolikor jih je imel znani Cervantesov junak. Vse dokler bo svet funkcioniral tako, da 95% ljudi suženjsko dela za nesluteno bogatenje onih preostalih petih odstotkov (in pri tem neusmiljeno uničujejo in zastrupljajo zemljo, vodo in zrak), dotlej nobene peticije ne bodo porušile mline na veter.

Takšna situacija se tudi ne bo NIKOLI spremenila (razen v primeru kake globalne tretje svetovne vojne, pa še takrat bodo s preprodajo orožja najbolj profitirali prav takšni golobučniki).

 

Replies

RDEČA ZVEZDA

#1584 Re:

2014-12-29 20:26:04

#1582: spectator -  

PLEŠASTEGA MERJASCA SE LAHKO REŠIMO TAKO, DA MU SPUSTIMO KRI TAKO,KOT SI JO JE TUDI ON ZAHOTEL IZ KLETI CANKARJEVEGA DOMA.