ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post


Gost

#560

2015-03-11 21:18

 

Amnesty international v šolah - starši pozor

Amnesty international, aktivistična organizacija, ki ne priznava, da obstajata ženski in moški spol, in otroke uči, da naj si sami izberejo svoj spol, po naših informacijah še vedno vdira v slovenske šole.

Na šole se obračajo z različnimi predlogi t.i. delavnic, navadno pod krinko človekovih pravic, strpnosti, sprejemanja drugačnosti itn. Glede na to, da gre za organizacijo, ki je v šolah pod krinko strpnosti in drugačnosti že učila, da naj otroci eksperimentirajo s svojim spolom in spolno usmerjenostjo, svetujemo veliko pozornost in previdnost. Te delavnice so  v preteklosti potekale brez soglasja in vednosti staršev ter celo brez navzočnosti učiteljic. Amnesty international je namreč zahtevala, da se učitelji umaknejo, ker naj bi bili otroci tako bolj sproščeni?!

Starši bodite pozorni na obvestila šole, pogovarjajte se z otroki, kaj se bo dogajalo v šoli v naslednjih tednih in mesecih, kdo bo prišel od zunaj itn. Samo če boste pravočasno izvedeli, kaj in kdaj se bo dogajalo na vaši šoli, imate možnost preprečiti, da bi vaš otrok sodeloval na zanj škodljivih aktivnostih.

Ko izveste, da se bo na šoli dogajala dejavnost Amnesty international, ki se vam zdi problematična, imate naslednje možnosti:
1. Od razredničarke oz. vodstva šole pridobite gradiva, na podlagi katerih se je šola odločila dovoliti izvajanje dejavnosti zunanji organizaciji,
2. Zahtevajte, da šola pridobi pisno soglasje staršev, za udeležbo  otrok na delavnici,
3. Kolikor se vam zdi na podlagi pridobljenega gradiva kaj nenavadnega, prosite, če ste lahko navzoči pri izvajanju aktivnosti. Če zahtevanega gradiva ne dobite, je to dober razlog, da ne dovolite udeležbe otroka na taki delavnici.
4. Zahtevajte, da so učitelji med izvajanjem pouka v razredu z otroki, saj je to njihova dolžnost v skladu s šolskim redom,
5. Ne dovolite, da bi otrok sodeloval na aktivnostih, ki se vam zdijo sporne, saj imate do tega vso pravico,
6. Otroke opozorite na morebitne sporne vsebine in jih prosite, naj si zapisujejo, kaj se je na delavnici dogajalo in prinesejo domov gradiva, ki jih bodo prejeli.
7. Od vodstva šole pridobite podatke, koliko bo šola plačala tem izvajalcem.

Replies


Gost

#565 Re:

2015-03-11 21:22:22

#560: -  

 na kratko 

LOL :P


Gost

#853 Re:

2015-03-12 18:36:04

#560: -  

 Fak, res LOL. To je tragikomično. 


Gost

#862 Re:

2015-03-12 19:02:31

#560: -  

 teli iz 24kul pa ne vidijo prek svojih zablod.