ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post

jasmina

#573 ZA prevzgojo narodne mentalitete!

2015-03-11 21:43

Upam, da se tukajšnji aktivisti zavedate, od kod prihaja sovražnost in nestrpnost nasprotne strani. Upam, da se lahko vzdržite posmehljivih in žaljivih komentarjev, ker verjamem, da znamo drugače. Niso vsi pripadniki peticije proti zakonu sami krivi, da takole razmišljajo. Vzgojeni s strani njihovih staršev (najverjetneje v duhu nestrpnosti do drugačnosti), okolja, kulture okrog njih, v veliki večini pa manipulirani s strani RKC. Seveda to ne opravičuje sovražnega govora z njihove strani, ne opravičuje opresije in diskriminiranja, vendar - naj se vam smilijo. Človeka z zlomljeno roko ne drezneš v roko. Tako človeka, ki ni sposoben razumnega in odprtega razmišljanja, ne žališ, ne drezaš, ne spodbujaš v njegovem sovraštvu. Ne glede na to, kolikokrat te prizadene, užali, napade sam. 

Prevzgoja narodne mentalitete je nujno potrebna. Eden izmed tistih sedmih "argumentov", ki jih poudarjajo nasprotniki zakona, je "vpeljevanje literature z legibitrovsko ideologijo (ideologijo, resno?) v javne ustanove". Poučevanje in informiranje otrok (in ostalih, tega voljnih, generacij) o strpnosti, o manjšinah, o "drugačnosti" itd. niti približno ni argument proti. Nasprotno, gre za reč, ki je pri nas obvezna. Nujna. Bi se morala realizirati že pred časom. Ker ne gre za "vsiljevanje" ali kaj jaz vem, kaj se nasprotnikom po glavi pelje, gre preprosto za ukrep, ki pripomore k odprtosti, informiranosti širše družbe pri nas. Pa še več tega bi se moralo naredit! Denar, namenjen letošnji Paradi ponosa, naj gre v predavanja, delavnice, razstave, v uporabno literaturo! Skupaj delajmo na tem, da bomo funkcionirali kot moderna, odprta, napredna država. 

Upam, da bosta obe strani naredili korak nazaj. Zadihali. In nato stopili druga proti drugi. Upam, da bodo nasprotniki pripravljeni sprejeti kakšno informacijo več, ne pa v prazno nizali nepodprtih "argumentov". Upam, da bodo (bomo) zagovorniki pripravljeni pokazat svoj pravi obraz in tistim, ki si bodo tega želeli, predstavili resnično plat zakona, ki bo našo družbo samo izboljšal. 

Absolutno za. Po dolgem času prvi resnični korak naprej za Slovenijo. 

Pozdrav!

Replies


Gost

#576 Re: ZA prevzgojo narodne mentalitete!

2015-03-11 21:49:15

#573: jasmina - ZA prevzgojo narodne mentalitete! 

 Ma eden od bolj normalnih komentarjev. Čestitam.

Ampak jaz sem še vedno proti idejam AI Slovenije 

Amnesty international: Otroci, kaj če bi spremenili spol

"Ljubezen je ljubezen" naj bi bil "priročnik za učenje in razumevanje človekovih pravic na osnovi spolne identitete ter spolne usmerjenosti" za osnovnošolce. V praksi služi kot načrt delavnic za otroke in mladostnike. Njegova tema naj bi bile človekove pravice, vendar se, ko preberemo njegovo vsebino, izkaeže, da je namenjen prevzgoji otrok v skladu s teorijo spola, ki ne priznava obstoja naravnega ženskega in moškega spola ter propagandi za redefinicijo zakonske zveze in družine. To gradivo je priporočena literatura za poučevanje državljanjske vzgoje!

ter skrajnostim kot so LGTB cerifikati.

Poročila iz Mestne občine Ljubljana kažejo, da imata ustanovitev posebne komisije za promoviranje LGBT ideologije in uvedba t.i. »LGBT certifikata« en sam namen: diskriminacija državljanov in podjetij! Pogoj za pridobitev tega certifikata je»indoktrinacijski trening« v obsegu štirih ur, ki ga izvajajo homoseksualni aktivisti in za katere je potrebno plačati 300 eur. Na osnovi tega certifikata MOL že danes privilegira delavce, nevladne organizacije in podjetja ter jim omogoča dostop do razpisov, javnega denarja in ekskluzivnega dostopa do srečanja z županom Zoranom Jankovičem, na katerem je državljanom in podjetjem brez certifikatov vstop prepovedan. Na ta način radikalna levica izvaja svojo diskriminacijsko politiko z namenom, da se dostop do javnega denarja vseh davkoplačevalcev omeji izključno na podpornike homoseksualne ideologije ter se jim omogoči LGBT ekonomske privilegije na račun drugih državljanov in podjetij.


Gost

#580 Re: ZA prevzgojo narodne mentalitete!

2015-03-11 21:53:17

#573: jasmina - ZA prevzgojo narodne mentalitete! 

 ma to o spolu bo otroke samo zbegalo 


Gost

#581 Re: ZA prevzgojo narodne mentalitete!

2015-03-11 21:54:11

#573: jasmina - ZA prevzgojo narodne mentalitete! 

Bolj se ne bi mogla strinjati!