ZA OHRANITEV NOVEGA ZAKONA O ZAKONSKI ZVEZI IN DRUŽINSKIH RAZMERJIH

Quoted post


Gost

#698 Re: Re:

2015-03-12 09:32

#695: - Re:  

 za spremembo od vas sem mnenja, da je to njihova stvar. Sami, ki pa tako ocitate nestrpnost, medtem ves cas drugace mislece zmerjate za neatrpneze in vse mozne zalitve. Egoizem za dosego cilje gre cez vse, ne?

Replies


Gost

#701 Re: Re: Re:

2015-03-12 09:39:45

#698: - Re: Re:  

 nestrpnež je po novem torej žaljivka? to, da si milsim in povem, da vi postrižene ovce samo sledite nekim samooklicanim liderjem z argumentno nepodprtim mnenjem in ponavljate eno in isto stvar, po tem, ko skrivate svojo homofobnost za steno obračanja besed, to ni žaljivka, dragi slovencelj, tole je samo osebno mnenje. lahko bi celo rekli mnenje moje strani, strani zagovornikov. vi boste pa itak trdili, da gre za "legebitrovsko psihopatsko ideologijo" al kaj še. 

nimate se kaj vtikat. z ogromno ljudmi sem govoril že ob prvem referendumu leta nazaj, ki so proti zakonu. ogromno ljudem sem predlagal dejansko, znanstveno (in ne cerkveno) podprto literaturo. ogromno teh ljudi je danes aktivnih podpornikov novele. znanje premaga vse. razgledanost in poznanje dejstev pa bi pomagalo tudi vam, če bi prebrali kaj več od citatov iz biblije, ki jih drugi objavljajo. pa poslušali kaj več od vodebovega šestindvajsetminutnega žaljivega sranja. pomagalo bi vam, če bi se v sebe zazrli in na stvar dejansko pogledali z zdravim razumom, ne pa priučeno homofobijo.