PETICIJA ZA RAZVELJAVITEV REFERENDUMA

Quoted post

bandidos

#5

2015-12-21 12:15

Osebno sem tudi zgrožen nad zaostalostjo Slovenije, ki se je pokazala na referendumu, ampak takih patetičnih poskusov kot je tale peticija, pa ne podpiram. Ne mi rečt, da si je kdo razlagal to navodilo kot da MORA obkrožiti proti, lepo vas prosim no, tok zabit pa spet ni nihče. Poleg tega če dobro vidim na plakatu niti ne piše ZA in PROTI ampak je samo črtica ki simbolizira besedilo. Poleg tega je navodilo zraven jasno napisano in ne verjamem da se kdo zanaša samo na slike. Kar malo neumno se počutim zdaj da sem šel tako samoumevne stvari razlagat.

Jebiga, zahvalimo se lahko ustavnemu sodišču, ki je sploh dovolilo ta diskriminatoren referendum in pa očitno nizki splošni razgledanosti Slovencev, ki so nasedli cerkveni propagandi.

Replies


Gost

#12 Re:

2015-12-21 14:34:34

#5: bandidos -  

 No, za veliko ljudi to ni le patetično ampak zavajujoče. Zamislite si staro gospo ali gospoda, ki gre na volišče samo zato, da se mu nekaj dogaja in niti ne ve točno zakaj. zanj je slika zagotovo zavajujoča. Normalno da na plakatu ne piše za in proti, je pa na desni strani.

No, zdaj pa vi meni razložite zakaj sploh svinčnik? Razložite mi in ne reči, da je to umetniška svoboda. Menim, da se je svinčnik tam znašel namenoma. Zavedati se moramo, da so vizualni učinki lahko zelo sugestibilni in so v svetu nekateri celo prepovedani.