VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO

Quoted post


Gost

#26 Re:

2016-01-31 10:40

#1: -  

    Dušan,tako je prav in v teh besedah se moarjo najti (vsemogoči politiki,ki za vsako ceno iščejo svoj povzpetniški) lobij-i

   polnjenje žepov!!     Podipšem ta trenutek!!    Hvala in srečno

 

Replies


Gost

#98 Re: Re:

2016-02-01 08:04:14

#26: - Re:  

 Hvala. in sory za pozen odgovor. Dogaja 100/h, pa sem si šele zej začel ogledovat sporočila :-)...Trenutno je velika nuja poslat v poslanske skupinje zahteve po amandmajih za ZRLI (Zakon o referendumih in ljudski iniciativi ) ...kajti 05.02bo v parlamentu drugo branje in če bo šlo skozio, slovenci ne bomo vem mogli odločati na referendumih o stvareh, ki se tičejo meddržavnih sporazumov, kar pomeni, da potem, ko bi bila sprejeat TTIP in TISA, s tem pa tudi uzakonjena privatizacija vode predvsem seveda tujim korporacijam.....in lahko se poslovimo od vsega, kar nam kot narodu in posameznikom pomeni....ne le glede vode !!! Danes bomo to še širili po spletu in zelo hvaležni bomo, če boste širili vsi, ki se zavedate tega trenutka in pomena.....! Hvala v naprej :-) 

Dušan

Dušan Trušnovec
Avtor te peticije

#377 Re: Re:

2016-02-03 13:22:02

#26: - Re:  

 :-) Hvala in vse dobro želim.....

Ps ..Sory za pozen odgovor...dogaja 100/h in se počasi privajamo na ta ritem in organiziranost, vendar gre ...in to pospešeno...kot se nam množijo podpisi, se množijo tudi tisti, ki se pridružujejo in imajo potrebna pravna znanja, izkušnje, neodvisni mediji, ki bodo svoje še opravili itd .....Tako da v imenu 2 mio. slovencev in 7miliard zemljaniov hvala za vso pozitivno energijo - kurjavo, ki nas vse skup žene naprej :-) Potrebujemo jo, kajti ZRLI in 90 člen Ustave dokazujeta da smo bili že lep čas nazaj deležni dobesedno izdaje tistih, ki so spisali in sprejeli te zakone in člene ...in ker se še ne zavedajo, da so oni na naši plačilni listi in da smo MI njihovi delodajalci , se jim pač moramo mi vsi skupaj potruditi to dopovedati....:-)

Skratka ...za narod so povsem zanič delovna sila in čas je, da jih malo reorganiziramo....in jim omogočimo, da postanejo "ustvarjalna in koristna delovna sila naroda " :-) 

Srečno