VPIS NEODTUJLJIVE PRAVICE DO VODE V USTAVO

Quoted post

Anastasia

#5 Re:

2016-04-08 10:58

#2: -  

 Se strinjam z vsem napisanim, razen dodala bi, da gre za nekdanje "tovariše", ki so postali gospodje........

Replies

Blažka

#6 Re: Re:

2016-04-08 12:24:12

#5: Anastasia - Re:  

 Ja, gospodje so na rovaš raznih panamskih računov. Pri nas, v Sloveniji, pa se gredo tovariše, ki delujejo pod znanim geslom: "Sve će to narod da pozlati".

 

Slovenski narod mora lopovščinam odločno reči NE in uporabiti zdrav razum in trezno presojo. Jasen "NE" dokapitalizacijam poddržavljenih, državnih in poldržavnih firm ter podjetij, ki predstavljajo fevde za razne, na državni proračun prisesane sinekure, je potrebnejši kot kdajkoli prej. Za prihodnost vseh mladih, ki danes nimajo služb, za prihodnost naših otrok, ki plačujejo požrešnost države in na državo prisesanih omrežij, za normalno državo, v kateri ljudi ne bo strah sedanjosti in prihodnosti. NE državni pomoči Alpini, DA njeni privatizaciji in čistim računom! Državna pomoč pomeni denar vas davkoplačevalcev, pomeni nove obdavčitve, pomeni breme in coklo nadaljnjemu razvoju. Pomeni, da boste še plačevali bančne luknje in navrtane luknje v podjetjih s strani pokvarjenih menedžerjem, ki kradejo z državnim blagoslovom, ker kraje omogočajo ne le omrežjem, temveč tudi tem na oblasti. Gre za vzratno medsebojno pomoč v ropanju slovenskega naroda.

 

To vodstvo Alpine, ki je dosedaj kradlo delavcem, naenkrat govori v njihovem imenu? Pa kdo je tu nor? Kdo temu sploh še naseda??