Podpora dr. Mojci Švab Zavratnik

Quoted post

OŠKODOVANA MATI

#16

2016-09-16 14:26

Pravite, da je odlična pediatrinja! Lepo! Jaz je ne poznam in nikdar nisem slišala zanjo a me zelo moti ta koncesija! Zakaj mora imeti koncesijo??? če res želi delati lahko dela. Vsi pravite da je dobra in to vsi verjamemoa ravno koncesije je tista težava, ki to lahko hudo spremeni.

Sama sem preed dobrim letom odšla k zdravnici s koncesijo, ker je bil naš zdravnik odsoten. V čakalnico sem prišla brez kakšnih velikih želja in pričakovanj, a me je zdravnica in sestra trikrat skupaj z otrokom vrgla iz čakalnice brez kakšnekagoli razloga. Enkrat se ji nekam mudi, drugič je lačna, ker ni bila še na malici, čeprav je bila ura osem zjutraj, tretjič nima časa ker mora nekam potovati...???!!!

Odšli smo do direktorja zdravstvenaga doma in želeli pojasnilo glede obnašanja in popolnoma neprimernega dela zdravnice. Odgovor direktorja je bil jasen in kratek. "Navedena zdravnica ima koncesijo??? in jaz ne morem čisto nič pmagati, skratka je bog in batina ki mu nihče nič ne more in dela ker in kakor hoče???!!! Halo, je to sploh mogoče v današnji tako "pošteni in demokratični" družbi??? Kdor hoče delati pošteno in vestno laho dela tudi brez privilegijev in šopirjenja ter zaničevanja pacientov.

Seveda smo o tem obvestili tudi resorno Ministrstvo in Zdravniško zbornico, a so bili odgovori podobni.

Replies

Regina

#17 Re:

2016-09-16 14:37:19

#16: OŠKODOVANA MATI -  

 Če ne bi bla dobra zdravnica nebi mela tolko pacientov. Ne bi se borili za njo. Ja mi se borimo da bo še naprej zdravnica naših otrok in ja tud v Celje bi se vozli k njej če bi bilo treba ne samo v Šentilj.


Gost

#21 Re:

2016-09-16 15:41:03

#16: OŠKODOVANA MATI -  

 Žal je to tvoja izkušnja... če te moti pač ne komentiraj tukaj... ker mi smo podpora dr. Švabovi in ne razpravljalnica o drugih pediatrih.

Lp


Gost

#60 Re:

2016-09-18 19:33:59

#16: OŠKODOVANA MATI -  

 Očitno vam inštitut koncesije ni jasen. Svetujem vam malo siritve obzorja....


Gost

#63 Re:

2016-09-19 07:14:35

#16: OŠKODOVANA MATI -  

 Preprosto....koncesija je zato, ker DRŽAVA NOČE PLAČATI AMBULANTE. Ne pozabiti, da strošek storitve v koncesijski in "državni" ambulanti stane davkoplačevalca popolnoma enako, pravzaprav ga stane v koncesijski MANJ. Zakaj? Ker koncesionar mora SAM PLAČEVATI vse stroške ambulante, "državna" ambulanta pa tudi vse te stroške naprti davkoplačevalcu! Tako na hitro....ker ljudje nimajo pojma kaj pomeni koncesija.

jasna

#71 Re:

2016-09-20 12:06:40

#16: OŠKODOVANA MATI -  

 Spoštovani,

vsak starš si lahko le želi tako srčno, skrbno in požrtvovalno pediatrinjo, kot je dr. Švabova. Sama imam samo pozitivne izkušnje in nikoli ne bom pozabila, kako skrbnost je pokazala pri moji takrat dvo mesečni hčer, ki je imela težave z dihanjem in jo je napotila v bolnico. Katera pediatrinja pokliče nekaj ur po končanem, svojem delovnem času času , kako je njen pacijent? Nobeden.

Žal je edina možnost v Šentilju zasebna ambulanta, ne gre za nobeno osebno korist, ampak le za zdravje naših otrok.

Žal mi je za vašo negativno izkušnjo in upam, da nam tukaj uspe in prav želim si, da enkrat obiščete našo zdravnico in takrat poveste svoje izkušnje.

Lep dan Vam želim,

Jasna