PETICIJA za odvzem premoženja nezakonitega izvora

Quoted post


Gost

#2 Peticija

2013-01-17 18:55

kaj pa sodstvo sploh čaka? Krivci so se medtem že dobro zavarovali! Kdo bo spremenil zakonodajo, ki bo omogočila odvzem premoženja lopovom?
Saj Vaskrsič res ni plačal tistih 124 eur z obrestmi...ampak odvzem hiše???? brezposelnosti. Težko sr..... PODPIRAM PETICIJO, 1000 % JO PODPIRAM!!!!

Replies

Peter Klepec

#50 Re: Peticija

2013-02-18 11:55:35

#2: - Peticija

Kar zadeva tehtno misel, da so se kradljive šleve dobro zavarovale (se torej z njo strinjam), bi treba poskrbeti, da bi zakon vseboval tudi določilo, ki bi pravno omogočilo, da so vsi premoženjski prenosi med sorodniki ali povezanimi osebami v spornem času avtomatično NIČNI, ČE NI IZKAZANO PLAČILO NA TRANSPARENTEN NAČIN (tudi plačilo pripadajočih davkov in taks) in DA SE LAHKO TAKO 'OKUŽENO' PREMOŽENJE ZA ČAS NJEGOVEGA NEJASNEGA PRAVNEGA STATUSA PODRŽAVI POD NADZOROM NEKE MEŠANE DRŽAVNO-CIVILNE USTANOVE.

Seveda pa bi morali biti sposobni narediti kratek, jasen in 'pravno vodotesen' zakon, sicer bomo dobili le zaslužkarski raj za odvetnike (ki so tako ali drugeče že botrovali vsem tem nezaslišanim roparskim rabotam naših uglednih borcev za politično in gospodarsko demokracijo).