Izstop iz NATO-a in razglasitev Slovenske Nevtralnosti

Slovenija nikoli ni bila militantna država, prav tako ne agresor. V primeru, ko je postala članica NATO-a je postala agresor in podpornik politike, ki ni miroljubna, ne spodbuja sožitja in svobode, ne lokalno in ne globalno. Za to, da je v NATO-u Slovenija plačuje ekološko, finančno in družbeno ceno, ki se je le redki upajo izreči. Obljuba, da smo varni če smo del NATO-a je od vstopa Slovenije razvidna kot laž in prav tako NATO ni miroljubna organizacija, kot nam je bila predstavljena konec 90-ih, ampak je militantna in uničevalna korporativna organizacija, ki je v službi interesov lobijev, multinacionalk, bačnih kartelov in seveda industrije orožja. Slovenija ima lepo prihodnost le kot samostojna in vojaško nevtralna država, ki skrbi za svoje prebivalce in se ne vmešava v tuje dežele, razen če je za to naprošena - s strani prebivalcev tuje dežele in ne marionetnih ali drugače postavljenih vlad. 

Slovenijo vidim kot dragulj, ki bi bila lahko začetnica vala nevtralizacije in pobude po miroljubni politiki povezovanja in komunikacije v Srednje Evropskem prostoru in širše.  

Podpišite peticijo


ALI

Vaša elektronska pošta ne bo javno objavljena. Vendar pa bo avtor peticije videl vse vaše podatke, ki ste jih vpisali.

Prejeli boste elektronsko sporočilo s povezavo za potrjevanje podpisa peticije. To ensure you receive our emails, please add info@pravapeticija.com to your address book or safe senders list.
Facebook