Peticija v podporo Zlatku Zahoviču. Naj ostane športni direktor, ker je najboljši za to delovno mesto.

Zlatko Zahovič je sinonim za slovenski nogomet. Kot mlad nogometaš je odšel v tujino in se tam samostojno uveljavil. Je najbolj zaslužen nogometaš za največje uspehe slovenskega reprezentačnega nogometa. Našo deželo je postavil na nogometni zemljevid in nam s svojimi vrhunskimi mojstrovinami lepšal večere ob gledanju nogometnih tekem.

 

Ko je po zaključku uspešne kariere prevzel vodenje NK Maribor kot športni direktor, je le-ta bil v izjemno slabem stanju brez neke perspektive. Uspehi NK Maribora, za katere je najbolj zaslužen prav Zahovič so neverjetni. Koliko uvrstitev v LP, v Evropsko ligo, osvojenih lig v domačem prvenstvu?

 

Čas je, da se slovenci naučimo ceniti ljudi, ki s svojim trdim delom in talentom izstopajo iz družbe. Takšni posamezniki, kot je Zlatko dajejo piko na i, naši družbi in državi. Ne pustimo, da mu birokrati preprečijo opravljati njegovo poslanstvo.

 

Zlatko je človek, ki se ne pusti zajebavati nekemu novinarju, ki ni v življenju ustvaril nič pametnega. Ravno ta lastnost pa mu je omogočila, da dosega takšne uspehe na nogometnem področju, ki nam vsem štajercem in Slovencem vsaj malo izboljšujejo pogled na našo domovino.

Podpišite peticijo


ALI

Vaša elektronska pošta ne bo javno objavljena. Vendar pa bo avtor peticije videl vse vaše podatke, ki ste jih vpisali.

Prejeli boste elektronsko sporočilo s povezavo za potrjevanje podpisa peticije. To ensure you receive our emails, please add info@pravapeticija.com to your address book or safe senders list.
Facebook