PETICIJA ZA DRUŽBENO ODGOVORNOST POLITIKOV

Predlagam, da uvedemo REFERENDUM, KI BI DRŽAVLJANOM OMOGOČAL, DA POLITIKA, KI NE DELUJE V KORIST DRŽAVLJANOM OBSODIJO. POLITIKI NAJ OSEBNO, od tu in vselej v prihodnje, ODGOVARJAJO za vsa svoja dejanja. V kolikor ga narod spozna za krivega izdaje zaupanja NARODA, sledi izgon ali usmrtitev. Vsekakor se to osebo in njegovo širšo družino RAZLASTINI. Brez korupcijske komisije. Brez sojenja. Referendum, glas ljudsva, smrt/izgon, vsekakor razlastninjenje. Pretiravam? Sej nam kradejo/lažejo/nas prodajajo/, delo pa imajo, ker bi naj nam služili.

 

Potem pa se naj najde notranji/zunanji/obrambni minister, ki bo rekel, da neve kaj se dogaja. Kam je izginilo 5000€? Točno bodo vedeli. Ker ni odgovornosti in posedic, se pa pizde malomarne sprenevedajo in samo za svojo rit skrbijo.

 

 

ČAS JE DA SE KOT NAROD ZBUDIMO IN SPREMENIMO SVOJO HLABČEVSKO MENTALITETO V NEKAJ ČLOVEKU DOSTOJANSKEGA. PA MAGARI Z RADIKALNIMI UKREPI. NEKJE JE POTREBNO PRIČETI.

Podpišite peticijo

By signing, I authorize JJ to hand over my signature to those who have power on this issue.


ALI

Prejeli boste elektronsko sporočilo s povezavo za potrjevanje podpisa peticije. To ensure you receive our emails, please add info@pravapeticija.com to your address book or safe senders list.

Plačilo oglaševanja

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook