Peticija za ukinitev privilegijev katoliške cerkve

Že nekaj let poslušamo o krizi in revščini v Sloveniji. Naše vse Vlade so nam zapravile državo in nas postavile v čas revščine. Varčujejo in jemljejo malemu človeku - delavcu. Nobena Vlada pa še ni ničesar vzela naši Katoliški cerkvi. Če se varčuje pri vseh, zakaj se potem ne varčuje tudi pri Cerkvi? Cerkev in njeni uslužbenci so financirani s strani Države. Zato se naj ukinejo prihodki do Cerkve in do njihovih uslužbencev (duhovnikov, župnikov in ostalih nadrejenih). Vsako večer lahko gledamo obsijane Cerkve, navaden delavec pa niti za račun elektrike za plačat nima. Cerkev dela v korist samo ene politične struje in ne širi poslanstva - za katero je nemenjeno. Če je kriza in varčevanje, potem naj to velja tudi za njih. Naj se ukinejo določene Cerkve in naj se združijo določene župnije.

Če je Cerkev res tako močna, se pa naj financira od svojih vernikov. Kdor veruje v določeno vero, naj jo tudi finančno podpira. Ne pa da jo financiramo še mi, ki se ne strinjamo z njihovimi dejanji in početji.

Podpišite peticijo

By signing, I authorize Sašo Zelenko to hand over my signature to those who have power on this issue.


ALI

Prejeli boste elektronsko sporočilo s povezavo za potrjevanje podpisa peticije. To ensure you receive our emails, please add info@pravapeticija.com to your address book or safe senders list.

Plačilo oglaševanja

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook