PODPRIMO SINDIKALISTA MLADENA JOVIČIČA!

Civilna fronta Vstala Primorska - vstani Slovenija je vzniknila iz upora proti prodaji Luke Koper, ki bi za seboj potegnila rušenje delavskih pravic, izborjenih skozi leta. V neformalno organizacijo, osnovano na aktivističnemu in sindikalnem boju, smo se povezali posamezniki in organizacije, ki smo prepričani, da je kakršenkoli napad na delavca, napad na vse delavce in njihove družine.

Pritiski na Luko Koper se stopnjujejo, s čemer so tudi delavci vedno bolj na udaru: začelo se je z menjavo nadzornikov, sledila je menjava uprave, zdaj je napaden Mladen Jovičič, sindikalist in delavski predstavnik v luškem nadzornem svetu. Uprava mu želi odpovedati delovno razmerje, to pa je napad na sindikat, na vse zaposlene in na vse delavce kjerkoli!

Podpiši peticijo proti nezakoniti odpovedi delovnega razmerja Mladenu, s tem boš podprl napadenega med nami!


Civilna fronta Vstala Primorska - vstani Slovenija    Stopite v stik z avtorjem peticije

Podpišite peticijo

By signing, I authorize Civilna fronta Vstala Primorska - vstani Slovenija to hand over my signature to those who have power on this issue.


ALI

Prejeli boste elektronsko sporočilo s povezavo za potrjevanje podpisa peticije. To ensure you receive our emails, please add info@pravapeticija.com to your address book or safe senders list.

Plačilo oglaševanja

We will advertise this petition to 3000 people.

Facebook